Senna are locul asigurat la Renault pentru Spa şi Monza

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.08.2011
Bruno Senna a confirmat că va concura pentru Renault şi în cursa de la Monza, o decizie privind ultimele şase etape ale sezonului urmând să fie luată ulterior.

Renault a anunţat miercuri seară că Bruno Senna îl va înlocui pe Nick Heidfeld în Marele Premiu al Belgiei, însă nu a menţionat nimic despre numele coechipierului lui Vitaly Petrov pentru restul curselor din acest sezon.

În cadrul conferinţei de presă organizate de FIA joi, Senna a oferit mai multe detalii despre situaţia sa, dezvăluind că va urca în cockpit inclusiv la Marele Premiu al Italiei de peste două săptămâni. Totuşi, prezenţa sa în cadrul echipei după cursa de la Monza rămâne incertă.

"În acest moment sunt confirmat pentru această cursă şi pentru cursa următoare, dar există câteva probleme legale care trebuie rezolvate. Nu pot să confirm dacă voi face şi restul sezonului sau nu. Intenţia este să le fac pe toate, dar nu este nimic confirmat", a declarat brazilianul.

Situaţia este complicată de faptul că Heidfeld ataca în justiţie decizia echipei anglo-franceze de a-l concedia, dar şi de speculaţiile privind intenţia celor de la Renault de a-l promovat pe Romain Grosjean drept coechipier al lui Petrov începând de la Marele Premiu al statului Singapore.

Via | FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru