Senna l-ar putea înlocui pe Petrov la Caterham

de Daniel Popescu
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bruno Senna a devenit principalul favorit să-l înlocuiască pe Vitaly Petrov la Caterham în sezonul 2013, întrucât Valtteri Bottas are mari şanse să fie promovat la Williams.

Echipele de top sunt foarte aproape de finalizarea liniilor de piloţi pentru sezonul 2013, astfel că situaţia începe să se clarifice şi în rândul echipelor din a doua jumătate a plutonului.

Principala noutate ar urma să fie la Williams, acolo unde presa internaţională anticipează că pilotul de rezervă Valtteri Bottas va fi promovat ca noul coechipier al lui Pastor Maldonado. Finlandezul a impresionat echipa în sesiunile de antrenamente de vineri, însă principala problemă este că nu dispune de sponsori importanţi care să contribuie financiar la bugetul echipei.

În cazul în care schimbarea va fi oficializată, Bruno Senna va fi nevoit să-şi caute echipă, iar cea mai probabilă destinaţie este Caterham.

Urmareste Automarket
Echipa aflată în proprietatea lui Tony Fernandes are teoretic chiar două locuri disponibile, întrucât Vitaly Petrov a rămas fără sponsori, iar negocierile cu Heikki Kovalainen nu au fost încă finalizate.
De altfel, un alt pilot aflat pe lista celor de la Caterham este Charles Pic, care ar putea pierde locul la Marussia în favoarea britanicului Max Chilton.

Ca de obicei, HRT va fi ultima echipa care va anunţa linia de piloţi pentru anul viitor, pedro de la Rosa urmând să afle numele coechipierului pe parcursul iernii.

Via Autosport

Comentarii (7)

  • Este clar , Senna daca se va duce acolo, se va retrage dupa . Pacat.
    3 1
  • Mihai Marinescu facea treaba mai buna in F1 decat Bruno.
    4 1
  • Doua epave nu demonstreza nimic nici Senna nici Marinescu piloti de pluton nimic special
    5 3
  • sper sa faca treaba buna acolo, merita un loc in f1
    1 1
  • GrosJan
    @Senna: Vine timpul ca baiatul asta sa se retrega, nici macar renumele unchiului sau nu-l poate ajuta. Talent zero, multa vorba degeaba si cam atat. Seamana rau de tot cu Rosberg.
    0 0
  • victor76
    Senna are talent dar nu are nerv ar trebui sa riste mai mult nu este un pilot deloc slab dar daca nu se infige mai tare nu-l vad bine ....unchiul sau AYRTON a fost si va ramane cel mai incredibil pilot din istorie....
    1 0
  • bogdan f1
    williams a ajuns rau in ultimi ani datorita lui old papa frank!a ajuns sa angajeze piloti slabi dar care vin cu bani....pacat de aceasta echipa si de palmaresul lor........imi aduc aminte de era precedenta williams renault!cu mansell cu hill cu villneuve,etc.era visul oricarui pilot si regretatul ayrton senna a dorit enorm un post de pilot la williams...acum este doar numele...deciziile lui frank au fost fatale echipei si performantelor...l-au pierdut pe adrian newey si uitati ce face la red bull!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru