Senna: "Nu va fi uşor pentru Alonso să câştige titlul"

de Daniel Popescu
Marti, 21.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bruno Senna susţine că Fernando Alonso nu va avea o misiune uşoară pentru câştigarea titlului, însă nu crede că Ferrari va fi depăşită de rivali în termeni de competitivitate.

Bruno Senna i se alătură lui Jenson Button şi anticipează că lupta pentru titlul mondial va fi una echilibrată, chiar dacă Fernando Alonso are un avans de 40 de puncte în clasamentul general cu noua curse înainte de finalul sezonului.

Pilotul echipei Williams crede că, prin prisma sistemului de punctare din Formula 1, o răsturnare a situaţiei este oricând posibilă. "Avansul lui Alonso este rezonabil, dar mai sunt 225 de puncte alocate pentru victorii, ceea ce înseamnă foarte mult. Aşa că nu-i va fi uşor nici măcar cu avansul de 40 de puncte din acest moment", a declarat brazilianul pentru publicaţia Totalrace.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Senna anticipează că titlul mondial va fi decis în mare măsură de modul în care echipele de top vor reuşi să dezvolte monoposturile în ultima parte a sezonului.
Chiar dacă în opinia majorităţii piloţilor Ferrari nu deţine cel mai rapid monopost de pe grila de start, Senna consideră că Scuderia va fi capabilă să rămână suficient de competitivă pentru a-i permite lui Alonso să cucerească al treilea titlu mondial.

"Niciodată nu poţi să ştii ce se va întâmpla în privinţa dezvoltării monoposturilor. Este posibil ca Ferrari să fie lăsată în urmă, chiar dacă eu nu cred că ei vor lăsa să se întâmple asta", a mai precizat el.

Principalii rivali ai lui Alonso în lupta pentru titlu sunt cei doi piloţi ai echipei Red Bull, Mark Webber şi Sebastian Vettel, însă Lewis Hamilton şi Kimi Raikkonen păstrează de asemenea şanse reale la trofeu.

Via GMM

Comentarii (4)

  • BackonYou
    A-ti inceput ca oile sa vorbiti despre el, poate ciine stie va fi invers . Numai bine
    9 5
  • Iata cum "cineva" a sesizat la randu-i ca raportul dintre rezultate si calitatea monopostului Ferrari il ajuta pe Alonso a fi mai demn de aplaudat decat cei de la Red Bull, McLaren sau Lotus. Astfel acest "cineva" prefera a se uita la Ferrari ca la un monopost de locul 2 cand el, dupa cum arata si statisticile, e chiar mai slab decat Lotus. Au inceput sa apara piloti cu "noduri in gat" :))
    11 2
  • Asta e ecoul lui Button :))) ?!
    6 1
  • Florin
    Adevarul este ca Alonso e cel mai complet pilot de pe grila.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru