Senna va testa vineri pentru Renault la Duxford

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.05.2011
Renault a anunţat că va utiliza vineri una dintre zilele de teste aerodinamice în linie dreaptă în cadrul unei sesiuni care va avea loc pe circuitul de la Duxford.

Renault a devenit a treia echipă care confirmă intenţiile de a efectua o zi de teste aerodinamice în linie dreaptă în avanpremieră Marelui Premiu al Spaniei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

Astfel, Bruno Senna, unul dintre piloţii de rezervă ai echipei, va urca vineri în cockpitul monopostului R31 pentru o zi de teste pe circuitul Duxford din Marea Britanie. Echipa anglo-germana nu a confirmat motivul pentru care va efectua acest test, însă în mod cert inginerii au pregătit upgrade-uri pentru monopost în perspectiva celei de-a doua curse europene a anului, în care obiectivul este obţinerea unui podium.

Conform regulamentului FIA, fiecare echipă are posibilitatea de a efectua 8 zile de teste aerodinamice în linie dreaptă pe parcursul unui sezon competiţional, limita fiind de 300 km pentru o zi.

Anunţul făcut de Renault vine în aceeaşi zi în care alte două echipe au confirmat participarea la teste aerodinamice: Ferrari va testa pe circuitul de la Vairano din Italia cu ajutorul pilotului de rezervă Jules Bianchi, în timp ce Virgin Racing se va deplasa pe circuitul Idiada din Spania cu Adrian Quaife Hobbs, pilot de GP3.

Via | Renault

Comentarii (1)

  • cred ca e echipa anglo-franceza
    cred ca e echipa anglo-franceza
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru