Sergio Perez va testa pentru BMW-Sauber la Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.10.2010
Sergio Perez va debuta la volanul unui monopost de Formula 1 pentru BMW-Sauber în cadrul sesiunii de teste ce va avea loc luna viitoare în Abu Dhabi.

BMW-Sauber a anunţat joi că Sergio Perez, care a semnat recent un contract pentru sezonul 2011, va pilota pentru echipă în cadrul sesiunii de evaluare de la Abu Dhabi.

Evenimentul va avea loc în luna noiembrie la numai câteva zile după încheierea actualului sezon şi îi va oferi pilotului mexican şansa de a concura pentru prima oară la volanul unui monopost de Formula 1. Informaţia a fost dezvăluită cu ocazia primei vizite pe care Perez a efectuat-o la fabrica echipei de la Hinwil, pilotul declarându-se extaziat de posibilitatea de a concura la cel mai înalt nivel al sporturilor cu motor.

"Este un vis devenit realitate. Am început să pilotez la vârsta de 6 ani şi întotdeauna am forţat să ajung în Formula 1. Am trecut prin momente dificile când am plecat singur în Europa la vârsta de 15 ani. A fost greu, dar am profitat de fiecare şansă. Acum aştept cu nerăbdare să am succes în Formula 1", a declarat mexicanul în cadrul unui comunicat de presă al echipei BMW-Sauber.

Perez a fost impresionat de facilităţile pe care le-a descoperit la fabrica de la Hinwil, considerând că accestea reprezintă o garanţie a succesului în Formula 1.

"Este o fabrică grozavă şi este cu adevărat uriaşa.

Se pare că aici exista mediul şi resursele necesare pentru a construi un monopost competitiv de Formula 1 şi pentru a avea succes. Sper ca totul să decurgă bine în pregătirea sezonului următor şi ar trebui să avem un monopost bun", a mai precizat el.

Via | Sauber Motorsport

 

Comentarii (1)

  • Perez
    Mexicanul asta o sa fie mare, credeti-ma pe cuvant..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru