Starea de sănătate a lui Kubica s-a înrăutăţit

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.02.2011
Prietena lui Robert Kubica susţine că starea de sănătate a polonezului s-a înrăutăţit după operaţia suferită vineri la umărul şi piciorul drept.

Medicii de la spitalul Santa Corona din Italia au anunţat sâmbătă că operaţia suferită de Robert Kubica la umărul şi piciorul drept au avut succes, însă luni dimineaţă au început să apară informaţii contradictorii.

Edyta Witas, prietena pilotului echipei Renault, a declarat pentru un post polonez de televiziune că starea sa de sănătate s-a agravat în cele trei zile care au trecut de la operaţie, însă a adăugat ca viaţa acestuia nu este în pericol.

"Într-un fel, starea sa s-a înrăutăţit, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Robert a avut parte de zile proaste, dar este puternic şi ştie că cea mai bună soluţie este să rămână la terapie intensivă. Viaţa să nu este în pericol", a declarat ea pentru postul de televiziune TNV 24.

Până la ora redactării acestui articol, Renault şi medicii spitalului Santa Corona nu au comentat declaraţiile prietenei lui Kubica.

Via | GMM

Taguri: Kubica, Renault

Comentarii (1)

  • Marius
    Next
    "Managerul lui Kubica neaga inrautatirea starii de sanatate a pilotului F1"... este continuarea.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru