Stefan GP exclude cumpararea echipei Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.11.2009
Stefan GP a exclus posibilitatea de a cumpara echipa Toyota Racing, insa a admis ca ar putea prelua proiectul japonezilor pentru Formula 1.

Jurnalistul britanic Joe Saward a relatat vineri ca Toyota a decis sa vanda echipa de Formula 1 unui om de afaceri din Serbia determinat sa concureze in sezonul 2010 cu echipa Stefan GP.

Acest lucru ar fi condus in mod direct la alocarea locului Toyota pe grila de start noii echipe sarbe, insa oficialii acesteia sustin ca sunt interesati doar de proiectul pentru Formula 1.

"Nu exista niciun loc pe grila de start pentru Toyota. Suntem in procesul de evaluare a planurilor noastre pentru anul viitor. Am facut o anumita intelegere cu Toyota pentru a prelua proiectul de Formula 1, dar nu pot discuta despre acest lucru in prezent", a declarat Zoran Stefanovich, seful Stefan GP, pentru publicatia britanica Autosport.

Intelegerea dintre cele doua parti ar putea viza designul monopostului Toyota pentru sezonul 2010, precum si planurile echipei japoneze pentru anul viitor.

Negocierile dintre Toyota si Stefan GP complica si mai mult situatia celei de-a 13-a echipe de pe grila de start. Aparent, echipa preluata vineri de Peter Sauber de la constructorul BMW este favorita sa ia locul celor de la Toyota pe grila de start, insa situatia s-ar putea complica in cazul in care Stefan GP ar cumpara locul echipei japoneze.

Anumite publicatii sustin ca FIA va anunta luni componenta definitiva a grilei de start pentru sezonul 2010, insa cel mai probabil aceasta va fi facuta public pe 11 decembrie, dupa intalnirea Consiliului Mondial de la Paris.

Via | Autosport

Taguri: StefanGP, Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru