Stefan GP va testa un monopost de F1 in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.12.2009
Echipa sarba Stefan GP spera in continuare sa debuteze in F1 in 2010, in caz contrar urmand sa testeze un monopost de competitie pe parcursul anului viitor.

Desi FIA a acordat echipei Sauber F1 Team ultimul loc pe grila de start a sezonului 2010, Stefan GP continua sa spere ca va concura in Marele Circ anul viitor.

In acest sens, sarbii vor finaliza in acest weekend planurile pentru achizitionarea designului monopostului Toyota pentru 2010, dupa ce constructorul japonez s-a retras din competitie la finalul acestui sezon.

Singura speranta a sarbilor este ca una dintre noile echipe sa nu fie capabila sa debuteze in Formula 1 anul viitor, insa Stefan GP va miza pe accesul pe grila de start in 2011 daca aceasta oportunitate nu se va ivi. Intr-o astfel de situatie, Stefan GP va testa un monopost de Formula 1 pe parcursul anului 2010.

"Planul A este sa intram in F1 in 2010, iar planul B este sa intram in 2011, iar anul viitor sa testam monopostul cu mai multi piloti. Avem deja pilotii, dar nu vom face un anunt despre asta. Daca nu suntem in F1 anul viitor vom testa pe tot parcursul anului", a declarat Zoran Stefanovic, seful echipei Stefan GP.

Acesta a afirmat din nou ca echipa sa are resursele financiare necesare pentru a concura in Formula 1 in sezonul urmator.

Via | Autosport

Taguri: StefanGP, Toyota, test

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru