DigiSport: "Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu"

de Daniel Popescu
Joi, 13.01.2011
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
DigiSport exclude orice colaborare cu Miki Alexandrescu pentru postul de comentator al curselor de Formula 1, care vor fi transmise în format HD şi în România.

Începând din sezonul 2011, fanii Formulei 1 din România vor avea oportunitatea de a urmări cea mai importantă competiţie a sporturilor cu motor fără să mai fie nevoiţi să asculte comentariul lui Miki Alexandrescu.

Criticat de fani pentru lipsa de profesionalism pe care a arătat-o în ultimii ani, Alexandrescu nu va face parte din echipa de comentatori a postului de televiziune DigiSport, care a preluat drepturile TV pentru Formula 1 în România începând din acest an. "Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu", a declarat Florin Ion, unul dintre comentatorii postului DigiSport, în exclusivitate pentru Automarket.

Echipa de comentatori pentru Formula 1 va fi formată din Florin Ion, care a comentat în sezonul precedent cursele de MotoGP la acelaşi post TV, şi Antal Putinică, care a comentat diverse competiţii la Eurosport. În plus, Mihai Marinescu, unul dintre cei mai promiţători piloţi români, va fi invitat în cabina de comentatori ca expert, în funcţie de programul pe care acesta îl va avea în sezonul 2011 al sporturilor cu motor.

De asemenea, postul de televiziune va avea o echipă de reporteri la cursele din Europa, care va realiza reportaje speciale de la faţa locului.

FORMULA 1 ÎN FORMAT HD CU ANTRENAMENTE ÎN DIRECT!

O altă veste bună pentru fani este că DigiSport va transmite Formula 1 în format HD, decizia fiind luată imediat după ce Formula One Management a confirmat miercuri că va filma toate cursele în acest format. În plus, pe lângă calificări şi curse, DigiSport va transmite în direct şi sesiunile de antrenamente, cu excepţia celor care vor avea loc în afara continentului european, întrucât acestea din urmă se desfăşoară la primele ore ale dimineţii.

Până în acest moment, compania care deţine DigiSport nu a luat o decizie finală privind înfiinţarea unui post de televiziune suplimentar pentru a transmite Formula 1. În cazul în care se va suprapune cu una dintre numeroasele competiţii sportive pentru care DigiSport deţine drepturi, Formula 1 ar putea fi transmisă pe 10TV, post de televiziune lansat în luna decembrie de aceeaşi companie care deţine şi DigiSport.

Nu în ultimul rând, DigiSport va transmite şi competiţiile GP2 (în care participa românul Michale Herck) şi GP3 (în care România este reprezentată de Doru Sechelariu). Prima transmisiune de acest tip va avea loc în weekendul 11-12 februarie, când DigiSport va transmite prima etapă a competiţiei GP2 Asia.

Comentarii (60)

  • da
    in sfarsit o veste buna!
    63 5
  • cred ca va urma o serie de 600 de comentarii care se vor baza pe :

    " ieeeeeeeeeeeeeeeeeeee "
    59 4
  • fara miki
    excelent
    Cea mai buna veste de anu asta adusa de automarket .

    Bravo pt HD si bravo pentru echipa de la fata locului chiar daca numai in europa .
    46 2
  • nihasa
    O lume minunata in care veti gasi nuuuuumaai copii :)
    In Sfarsit!
    33 4
  • Digi
    Bravo Digi

    Pe digisport.ro exista un comunicat pentru GP2 Asia, se va transmite si competitia majora Gp2?

    Acum vreau sa vad comentariile celor care anul trecut injurau Digi ca e CÂR ca e MÂR.
    25 6
  • ciuruitu
    uraaaa
    uraaaaaaaaaaaaaa!!!!!

    succes noilor comentatori
    30 4
  • F1
    salut Mircea!! Asta este stirea anului! vreau sa iti inmanez premiul Pulitzer pentru aceasta stire!!!
    24 7
  • damn...
    acuma cine o sa ne mai povesteasca despre praful nesters din casa lui Kubica , despre prietenii sai Montoya , Schumacher sau Fernando ? Cine o sa isi mai dea cu parerea despre viraje si ce inseamna a fi pilot (in special in prezenta unui pilot)? Cine o sa mai saliveze in direct la prietena lui Button sau Hamilton? Cine o sa mai comenteze peste team radio? Cine o sa mai comenteze reluarile de parca ar fi live? Cine o sa mai incurce pilotii intre ei? Cine o sa le mai poceasca numele?
    Personal , sper ca nimeni . Mi-au ajuns atatia ani cu Miki si Viki.
    59 3
  • mda...
    pun pariu ca astia o sa prezinte ceva de genu:
    - mai tu stiai ca gigi becali a ales ca mascota a stelei o oaie?
    - nu serios?
    - a...ce se intampla acolo?...a...nimic interesant l-a depasit sumacher pe alonso...extraordinar...in fine...stiai ca antrenorul de la dinamo a fost muscat de un caine ?
    - nu serios?
    -bla bla bla...
    - serios?......
    20 39
  • ...
    SUUUUUUUUUUUUUPER TARE
    19 4
  • Peste ani...
    ...așa peste vreo 3-4 ani Miki va căpăta o aură de legendă,... o să fim mai îngăduitori, o să ne amintim: "mai ții minte ce boacănă a făcut Miki...? Ha, ha, ha..."

    Poate a grșit omul, dar pe lăngă nervi a mai provocat și zâmbete... iar Miki a fost și este un "pasionat" nu un profesionist.

    Colac peste toate, cu toate greșelile lui ca om, respectiv comentator TV, Miki este un iubitor de F1.

    Este un bătrânel simpatic, un bunic F1, chiar dacă a gafat mai tot timpul...

    Regele a murit! Trăiască Regele!
    37 10
  • mda...
    tu traesti pe alta planeta?????
    18 6
  • Miki.... nuuuuuuuuu :((

    Asa tanar si asa de frumos comenta.... :((

    Da se intoarce el ca Lapusneanu si sa vedeti atunci comentarii =))
    23 4
  • @coman_norbert
    daca este pasionat si nu comentator sa lase comentariile tv si sa comenteze cu noi aici.
    14 7
  • Păcat...
    ca nu este încă Digi Sport HD la abonamentele Digi TV Satelit...mare păcat...oare când o sa fie, știe cineva?
    10 0
  • @coman_norbert
    Are sens sa iti mentionez ca Miki a distrus placerea de a viziona o cursa de F1 pentru foarte multe persoane?? Incerc sa imi aduc aminte o cursa la care nu m-am enervat din cauza "pasionatilor" comentatori , a discutiilor complet idioate si a "profesionalismului debordant" pe care cei doi il respirau prin toti porii. Zambetele provocate au fost de genul "radem de el , nu cu el". Colac peste pupaza , a avut si multi ani in care s-a putut perfectiona , pentru ca , in general , asta e directia , insa Miki si-a dat in petec de fiecare data. Si cu siguranta n-as folosi sintagma "batranel simpatic" intr-o caracterizare a lui Miki. Sau chiar a lui Viki.
    19 4
  • Mavric
    Miki Alexandrescu
    Multe as da ca aceste pareri sa fie observate si de mustaciosul ala si de televiziunea romana care, bine ar fi, sa se prefaca ca are o defectiune si sa intrerupa legatura cu el.Ne-ar oferi o vizionare placuta a tuturor curselor auzind doar sunetul motoarelor de F1.
    11 3
  • @zorro
    felicitari digi ;) anu asta o sa fac cateva experimente sa ma uit la ei si nu la alte posturi tv, doar din curiozitate cum vor fi comentariile. La MotoGP s-au mai incurcat ei ici-colo, dar au fost haiosi.
    P.S. @zorro, articolul este realizat de Daniel nu de Mircea, premiul tau nu ajunge unde trebe.
    @Dani. ce inspirat ai fost cu nr. de telefon ;)
    6 0
  • foarte buna decizia de nu a colabora cu Miki ... keep the good work !!!!!!
    9 1
  • HD am tot vazut si pe TVR HD, sa nu ne kkm pe noi
    6 14
  • mircea
    @eu
    2011 este primul sezon în care compania care deţine drepturile de televizare a Formulei va transmite în direct HD. Ce ai văzut pe TVR HD a fost transmisiunea digitală clasică la o calitate mai bună. Nu HD.
    18 2
  • @eu
    ai vazut SD upscalat pana acum.
    ON:du'te Miki invartindu'te!am semnat si petitia aia de acu vreun an doi de pe net si tot degeaba...pana azi!!
    Gogomanii mai mari ca miki nu are cum sa debiteze cineva in F1
    13 2
  • F1
    In sfarsit o sa ma uit si eu la F1,.. la Tv cu volumul normal :D
    12 0
  • @unkle
    Eu NU sunt unul dintre cei 600 care spun ieeeee. Si nu pentru ca nu ma deranjeaza Miki A. ci pentru ca acum sunt la mana RDS pentru a vedea F1. Vezi tu, nu toata lumea are RDS ca furnizor de servicii, si uneori nu pentru ca tu nu ai vrea ci pur si simplu pentru ca nu e posibil. Si atunci ce faci? Intelegi ideea? Din punctul asta de vedere preferam sa il aud pe miki, sa vad la calitate HD din 2011 (via tvr hd) si cel mai important sa vad relaxat pe fotoliul din sufrageria mea. Cu toate tampeniile pe care le scotea pe gura era de preferat miki unui comentator intr-o limba pe care nu o inteleg. O zi buna!
    15 2
  • schumi
    "Excludem orice colaborare cu Miki Alexandrescu"
    URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
    10 1
  • Bineeee !!!
    In sfarsit, asta-i stirea anului !!!! Bine-asa !
    6 2
  • DigiSport vs TVR1
    TVR era mai comod din punctul meu de vedere, totusi prefer "deranjul" unui decodor HD al celor de RDS cu DigiSport decat sa-l mai aud pe Miki. Nu am nimic cu el, e intr-adevar pasionat de fenomen insa m-a deranjat prea tare in cateva randuri cu sincopele si can-can lui.Era mult prea neserios in comentarii si chiar nu-i pasa.In schimb TVR avea acoperire si putea sa mai creeze fani F1, am multi prieteni care nu sunt ahtiati dupa F1, dar, din cand in cand se mai uitau la cate-o cursa.Asa am dubii c-o vor mai face, multi dintre ei nici nu au digisport in grila de programe.In fine, pana la urma adevaratii fanii F1 au de castigat, ceea ce inseamna un mare plus.
    16 1
  • Pt toti cei care au comentat aici personal cred ca oricare din noi ar fi facut o treaba mai buna trebuie doar sa ai o dictie exprimare si sa stii F1 poate ca Miki la are dar din comentariile de F1 2/3 sunt complet altceva decat despre F1 nu am nimic cu el dar am facut o comparatie uitandu-ma la Moto GP unde comentatorii se concentreaza pe evenimentul curent care are loc si e foarte important imi aduc aminte din cursa de la Sachsenring la revenirea lui Rossi in care se tot ataca cu Stoner comentatori nu isi lua ochii de la eveniment , ei comentau cu dinamism , Miki linistit comenta duelelul de la Spa din 2008 dintre Kimi si Lewis totusi F1 nu reprezinta asta (plus ca cei de la Digi la Moto GP aduceau informatii noi din Padock si toate noutatile) la TVR mai rar sau ca era steag galben asta se observa dupa 5 minute cand mai ca disparea, , pe Florin Ion il stiu de la Moto GP si imi place cum comenteaza pe Antal nu l-am prea auzit am auzit ca o comentat F1 mai de mult dar era prea mic atunci si nu stiam in orice caz trebuie sa dam dovada de o profesionalism si parera mea e ca sportul se transmite pe un post de Sport ,iar cu HD tot una imi e , singurul lucru care il critici la Digi e ca au prea multe Liga 1, Serie A, Primera Division , Premier League, alte conpetiti si Moto Gp (de la anul + GP 2 si GP 3 ) asa ca transmie nu va fi mereu garanta de Digi Sport (si uneori de plus iar pt cei ce vor urmari F1 pe net nu e foarte bine)
    11 0
  • salutare
    stiu ca ceea ce am sa spun o sa para lauda diesel08,dar mi-am luat un te;evizor LG,LCD cu LED,si are incorporat decodorul pentru posturile digitale,asa incat nu mai am nevoie de decodorul de la RDS!
    Cat despre stire,numai vesti bune vin de la acest post!Sunt incantat ca vor fi profesionisti pana la capat si cred ca voi renunta sa ma mai uit la curse pe BBC,desi am citit ca incepand cu acests sezon Coulthard va fi unul dintre comentatori,impreuna cu Martin Brundle!
    9 4
  • OPC vs Alexandrescu
    Va dau in judecata...daca nu il lasati pe Mister Alexandrescu sa mai comenteze.....deja e plictiseala mare....fara el....unde mai caut eu pe wikipedia sau in DEX...tot felul de chesti...unde imi mai fac eu controale gen fund de oki..teste...etc cand eu vad nr 1 Button si el zice 2. Vettel...
    Fratilor....deja...sunteti rai..eu sincer...trec pe UPC ..ma lipsesc de RDS..in aceste caz... :
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    hahahahahahahhahahahahahhahaha
    Alexandresculeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ......!~!!!!
    U little old blind man...not stupid or idiot or moron or loser...just a little...blind..!!!
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    10 6
  • dracugol
    o ce veste minunata!!!..
    Ma bucura faptul ca nu-l mai aud pe dl Alexandrescu din anul asta...si mai imbucurator este ca o sa avem transmisie HD adevarata. Bravo baieti sunteti cei mai tari!
    5 0
  • Traiasca BBC
    Atata vreme cat BBC ii au pe Martin Brundle, David Coulthard si pe Eddie Jordan, voi ramane adeptul transmisiunilor lor. Si au atata material pe langa cursa sau calificarile in sine incat ai ce sa vezi.

    Materiale inteligente prezentate si create de fosti piloti, manageri si propietari de echipa din F1.
    8 4
  • Razvan
    Bravo DIGI
    INFARSIT scapam de ratatu de alexandrescu !!!!! Felicitari pt decizia luata.

    Sunt fan F1 de multi ani dar in ultimii ani preferam sa ma uit pe canalul german desi nu intelegeam mare lucru decat sa il aud pe amatoru de alexandrescu.

    Ma uitam pe tvr doar cand era invitat Marinescu care se vede ca stie ce zice si ce face.

    Felicitari si pt aducerea lui Florin Ion care este un comentator foarte bun.

    Bafta si astept noul sezon de la care sper sa nu ratez nicio cursa.
    3 2
  • @V
    hai sa vorbim de BBC cand romania o sa fie UK cand base o sa fie Regina Marii Britanii, cand Boc o sa stea pe 10 Downing Street pana atunci ramanem in romania si sa zicem mersi ca am scapat de MIKI .

    Cu respect un roman fericit
    6 3
  • nimeni
    experienta ignorata
    miki e printre putinii romani care au fost aproape de sportul asta in ultimele decenii; asa experienta nu prea o are nimeni dintre comentatorii de la noi. prin urmare vor vedea si ei ce vedem si noi la tv si de maaaare ajutor or sa fie...
    cat despre gafe mai multe face viki decat miki, dar astea's inerente
    parerea mea e ca aducea informatii inedite chiar daca pt complexati nu pareau credibile
    7 4
  • AntiMiki
    ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    4 3
  • ANTI DIGI...
    Sunt total anti RDS/RCS si cu digi si gsp-ul lor....acum nici macar formula 1 nu mai o sa mai pot vedea la tv????? macar atat mai puteam urmari si eu in fata televizorului nu in fata calculatorului.....ati luat liga 1...acum si formula 1.....desfiintativa.....degeaba luati atatea competitii ca nu aveti acoperire... cata lume sa abonat la voi ca sa urmareasca liga 1?????? nu mai bine lasati ca toti operatorii de cablu sa transmita posturile voastre??? chiar si ppv.... plateam ca sa le vad, dar ca sa ma abonez la voi la niste servicii de rahat niciodata......prefer sa vad meciurile GRATUIT pe internet......ia ganditiva cat pierdeti???? acum ati mai luat si formula .....tot pe net o sa ma uit......sunteti de tot rahatul.....oricum drepturile de liga 1 o sa le pierdeti.......faliment sa dati eu tot nu o sa ma abonez la voi.....sunteti de rahat....ANTI DIGI!!!
    11 13
  • ASTA DA
    BRAVO DIGISPORT
    In sfarsit nu o sa mai aud comentariile aberante a lui miki srl, care se poate muta la click sau cancan cu ineptiile lui.
    6 4
  • F1 pe Digi Sport
    deci nu pot sa cred! Fara Miki? Poate fi "spart" mitul asta?
    P.S. : Poza asta e poza de profil a lui Miki de pe Facebook :)):))
    8 0
  • Formula 1
    Ce acoperire are DIGI in Romania? Mai ganditi inainte de a fi atat de bucurosi.
    7 2
  • F1
    Voi stiti ca Miki e singurul pilot din lume care a plecat cu spatele intr-o cursa de Porsche Cup la Budapesta? Noroc ca era ultimul pe grila ca altfel se facea carnagiu.
    12 0
  • Alexandru
    mik
    ma bucur sa citesc aceasta informatie si imi pare rau ca atatia ani am fost nevoit sa ascult comentariile nemtilor pe rtl , pana si Krombacher am inceput sa beau si toate datorita acestui individ . nu vreau sa-l onorez cu un comentariu prea lung si concluzionez : MA BUCUR !
    7 0
  • Stiu si eu?
    Inca nu stiu daca sa ma bucur. Daca va trebui sa il ascult pe atacatul ala care comenta Superbike si - mai nou - motogp, nu stiu ce sa zic. Sper din tot sufeltul sa nu mi-l laude pe Ben Spies si la F1, ca faca atac de cord :))
    2 0
  • Berto23
    Intrebare... :)
    Oare TVR 1 o sa scada abonamentul TV ? Formula 1 mai facea rating :) Asta nu am citit la nimeni :)
    5 0
  • URRRRAAAAAAAAAAA! :)
    3 1
  • Cristi-Tg.Mures
    Ce bineeeeee
    Asta-i o stire mai buna decit antibioticele ce le iau.
    O sa ma fac bineeee si am scapat si Mikidiotul ca am ajuns sa ma uit pe unguri la F1 asa ma dispera handilaul asta!!! Sper sa va tineti de cuvint si sa nu-l mai aud in viata mea! Si eu am semnat petitia de a nu-l mai auzii veci,ma bucur nespus ca macar mai avem si noi o bucurie in tara asta de hoti si corupti.Bravooo
    4 1
  • george
    f1
    Sper sa dea si declaratiile de presa, nu ca nesimtitii de la TVR
    4 0
  • revin la vizionat f1 :P
    eu sunt dintre cei care se bucura de vestea asta.

    miki m-a transformat dintr-un fan al F1 intr-un om indiferent la concurs. am incercat ultima oara anul trecut sa ma uit la o cursa, mi s-a parut foarte urata si nepalpitanta. apoi am vazut aceeasi cursa intr-un bar, era in reluare, comentata pe un post de sport de niste comentatori englezi. nu mi-a venit sa cred ca era in reluare, era o placere comentariul. tvr-ul pe care suntem obligati cu toti sa il platim ne-a deranjat destui ani tinandu-l in post pe plicticosul asta cu aberatiile lui mitoman-grandomane, fara sa tina cont de preferintele publicului.

    pana la urma, ca orice post comercial, digisport plateste ca sa transmita ce vrea. e chiar o piata libra a licentelor, ai cumparat-o - ai voie sa transmiti un an. mi se pare de prost gust sa te superi ca ciobanul pe sat cand e vorba de digi. e ca si cum te-ai oftica pe hbo ca ei transmit un serial pe care ei dau bani, doar pentru ca tu nu ai abonament.
    3 0
  • Robert
    F1
    Am auzit ca va fi super echipa de comentatori!Cine isi aduce aminte de cel care comenta F1 pe ProTv va fi 1 dintre ei !GG Rcs & Rds pt mutare!In sfirsit am scapat de comentariile aberante si total aiurea ale lui Mikidutza!
    2 1
  • x-drive
    SA NU MAI AUD DE MIZERIA AIA
    AJUNSESEM SA VAD F1 PE UNGURI NUMAI SA NU IL AUD PE RETARDUL ALA, FELICITARI!
    2 0
  • in sfarsit nu ne va mai zgaria miki auzul... felicitari pentru decizia de a nu-l aduce printre comentatori, dar si pentru alegerea lui marinescu
    1 0
  • florin ion
    f1 2011
    Acum ramane de vazut daca va veni alaturi de noi Mihai Marinescu. Ar mai exista varianta Brad Brunner. Numai bine
    1 0
  • dragos
    fara miki kiki
    OOOO CEEEEEEEEEEEEEEEEEE VESTEEEEEEEEEEEEEEEEE MINUNATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    0 1
  • Mi-a placut cand l-a luat pe BERNI la ocazie ca n-avea saracu' cu ce sa ajunga la circuit.
    0 0
  • valadi
    attila
    si totusi exista un Dumnezeu! :)))
    0 0
  • Miki Alexandrescu
    Orice ce ar spune fiecare dintre voi, rau la adresa lui Miki Alexandrescu, este unul dintre cei mai priceputi comentari la sporturile cu motor si in special la Formula 1 daca nu CEL mai bun comentator. Are cunostinte mult mai multe decat fiecare dintre voi in Formula 1 si in sporturile cu motor, este singurul care s-a dus la la mai multe Mari Premii in decursul unui sezon si nu a stat si a comentat din studiu, el macar a fost la fata locului si a adus multe lucruri interesante, unele chiar importante.

    Eu sunt unul care "intelege" acest sport si va spun ca Miki Alexandrescu nu poate fi inlocuit de nici un comentator.
    2 2
  • Atessa
    Formula 1
    E cea mai mare porcarie treaba asta. De ce sa fiu obligata sa imi declin contractul meu cu Romtelecom, doar pentru a ma abona la RCS-RDS, unde Prigoana e mare sef. Duca-se pe pustiu Formula 1. Pe langa faptul ca vor sa achizitioneze UPC, creand un monopol care va arde rau la buzunare pe abonatii lor fericiti acum, au inceput si sabotajul Romtelecom. Si pentru ce aceasta fuziune de tip monopol, vizavi de care nimeni nu se sesizeaza, doar pentru ca Prigoana sa poata scoate din grila Antena 3... ca e o televiziune care nu adora culoarea portocalie...
    0 1
  • Flaviu
    comentatori
    Nu era Miki cine stie ce dar nici de comentatorii de acum nu imi e rusine
    2 0
  • Am scapat de prostu ala de Miki au venit alti prosti...
    Comentatori astea noi aceiasi amatori, palavrageala, aberatii, iar vb povestiri de ale lor, habar nu au ce vorbesc, de exmplu la monaco azi cica: " hai sa vb de safety car, si celalalt spune: " pai am vazut 3 exemplare aici in bucuresti"( vb asa plin de el ) dupa aia spune "ca-i masina americana" ) oricine stie ca masina "safety car" este Mercedes SLS...

    si tot au tinut-o vreo jumatate de cursa cu rotile lor super soft + discutii care nu aveau lagatura cu ceea ce se intampla atunci pe pista.

    am scapat de prostu ala de Miki au venit alti prosti...


    cineva stie unde sa transmite live si sa nu fie comentatori romani? sau sa mai faca cineva o petitie ca nu mai vrem comentatori, vrem sa auzim numai motoarele masinilor, vedem ce scrie pe ecran, ca ei zic ceea ce scrie pe ecran( vedem nu suntem chiori).
    3 0
  • @David,ori-ori
    ori esti cel mai mare mistocar,ori cel mai mare masochist
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru