Marinescu a terminat pe locul doi cursa de duminică din Formula 2

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 27.05.2012
Mihai Marinescu a ocupat locul doi în cursa de duminică de la Nurburgring din Formula 2, deşi a fost lider mai mult de jumătate din cursă.

Mihai Marinescu a continuat şi duminică parcursul foarte bun din cea de-a treia etapă a sezonului de Formula 2, desfăşurată pe circuitul de la Nurburgring.

După ce a ratat pole position-ul pentru numai trei miimi de secundă, braşoveanul a plecat de pe a doua poziţie a grilei şi şi-a păstrat poziţia la start.

În turul patru, el a reuşit să-l depăşească pe liderul Christopher Zanella şi a urcat astfel pe prima poziţie, lăsând impresia că va putea repeta performanţa de sâmbătă.

Chiar dacă la început şi-a construit un avans de o secundă, Marinescu a fost ajuns treptat din urmă de pilotul elveţian, care şi-a recăpătat poziţia cu numai patru tururi înainte de final.

Pilotul român nu a mai forţat pe final şi a trecut linia de sosire pe locul doi la trei secunde în spatele lui Zanella, rezultat în urma căruia şi-a trecut în cont încă 18 puncte, acumulând 74 de puncte în clasamentul general.

El a urcat astfel pentru a treia oară pe podium în şase curse, după ce a terminat pe locul doi la Silverstone şi a câştigat cursa de sâmbătă de la Nurburgring.

Comentarii (4)

  • Sa speram ca va strange destui bani pt. cursa de la Spa.
    31 0
  • the hep
    felicitari pentru un weekend f bun
    24 0
  • chuck norris
    e bun si locul 2
    sa speram ca o sa-l bata pe schumacher cand va fi in f1
    14 0
  • A fost super cursa de ieri, multe lupte la varf si destul de capcomt plutonul. Pacat ca nu avem imagini prea multe si din spatele plutonului. Am vazut totusi depasirea lui Mihai asupra lui Leal, in sicana .. ca la carte , dar Leal a taiat iesirea.Ma uit in program si nu vad pe niciunul din Eurosport-uri WSR la ora 15, doar la noapte pe Eurosport 2. Sper sa fie o greseala Succes in cursa a doua, Mihai.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru