Renault şi Mercedes au modificat sistemul de evacuare

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.06.2010
Renault şi Mercedes GP au modificat sistemul de evacuare al monoposturilor, adoptând aceeaşi configuraţie ca Red Bull şi Ferrari.

Renault şi Mercedes GP vor utiliza la rândul lor un nou sistem de evacuare în Marele Premiu al Europei din acest weekend, potrivit unor informaţii de ultima oră dezvăluite de publicaţia britanică Autosport.

Astfel, Renault şi Mercedes GP sunt ultimele echipe care au adoptat configuraţia sistemului de evacuare implementată de Red Bull Racing la începutul anului, prin care gazele de eşapament sunt evacuate prin deflectorul spate.

Totuşi, este posibil ca Mercedes GP să evalueze noul sistem de evacuare numai în timpul antrenamentelor şi să decidă ulterior dacă va continua cu aceeaşi configuraţie şi în calificări şi cursa.

Cealaltă echipă care a reuşit să implementeze acest sistem este Ferrari, care l-a evaluat deja în cadrul unui test efectuat la Fiorano în această săptămână în scopuri publicitare. McLaren şi Williams au anunţat că vor introduce la rândul lor această configuraţie pentru sistemul de evacuare la Marele Premiu al Marii Britanii din 11 iulie.

Via | Autosport

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru