Sutil: "Am şanse bune să semnez cu Force India"

de Daniel Popescu
Luni, 17.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil susţine că are şanse bune să semneze un contract cu Force India, chiar dacă unele publicaţii îl dau ca favorit pe Jules Bianchi.

Adrian Sutil este unul dintre piloţii care negociază semnarea unui contract cu Force India pentru a deveni coechipierul lui Paul di Resta în sezonul următor, fiind avantajat în special de experienţa acumulată chiar la echipa de la Silverstone pe parcursul a cinci sezoane intre 2007-2011.

Presa internaţională a speculat însă că Jules Bianchi ar putea obţine acest rol cu sprijinul direct al Scuderiei Ferrari, despre care se afirmă că va deveni furnizorul de motoare al celor de la Force India în 2014. Sutil nu este însă îngrijorat de informaţiile din presă şi afirmă că are şanse bune să semneze contractul.

Urmareste Automarket
"Aşa sper.
Nu este încă sigur, dar am o şansă bună. Ştiu această afacere foarte bine, aşa că poţi să fii sigur de ceva doar când ai semnat. Trebuie să fiu răbdător, dar sper că lucrurile se se întoarcă în favoarea mea. Ar fi frumos, pentru că cunosc bine echipa"
, a declarat germanul pentru postul de televiziune SAT 1.

În plus, Sutil afirmă că nu are niciun plan de rezervă în cazul în care va rata oportunitatea de a reveni în Formula 1 în sezonul următor. "Dacă nu se întâmplă, va trebui să mă gândesc la altceva, dar nu am început încă acest proces", a mai precizat el.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru