Sutil aşteaptă o decizie finală din partea Force India

de Daniel Popescu
Joi, 31.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil a confirmat că luptă în continuare pentru un loc la Force India, însă admite că o decizie finală ar putea veni după începerea testelor de la Jerez.

Force India este una dintre cele numai trei echipe care nu şi-au finalizat încă linia de piloţi pentru sezonul 2013 al Formulei 1.

Chiar dacă Paul di Resta are practic locul asigurat, pentru cel de-al doilea loc luptă Adrian Sutil, care a mai concurat pentru echipă între 2007-2011, şi Jules Bianchi, pilotul de teste de anul trecut care este sprijinit puternic de Ferrari.

Manfred Zimmermann, managerul lui Sutil, a confirmat că germanul este în continuare în luptă, însă nu ştie când va fi făcut un anunţ oficial pe marginea acestui subiect.

Urmareste Automarket
"În principiu, încă mai credem în revenirea în 2013.
În acest moment aşteptăm decizia finală şi sigur că am prefera să aflăm cât mai repede"
, a declarat el pentru agenţia de presă SID.

În plus, el a afirmat că "nu este sigur" dacă Force India va lua o decizie finală la timp pentru prima sesiune de teste a sezonului care va avea loc săptămâna viitoare pe circuitul de la Jerez. Force India va lansa noul monopost VJM-06 pentru sezonul 2013 pe circuitul de la Silverstone în cadrul unui eveniment care va avea loc în 1 februarie cu începere de la ora 11:15.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru