Sutil, favorit să semneze cu Force India pentru 2013

de Daniel Popescu
Marti, 11.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil este favorit să revină la Force India după un an de absentă, potrivit unei surse din cadrul echipei. Un anunţ oficial va fi făcut săptămâna viitoare.

Force India este pe punctul de a-şi finaliza linia de piloţi pentru sezonul următor. Chiar dacă prezenţa lui Paul di Resta în cadrul echipei pentru al treilea sezon consecutiv reprezintă o formalitate, numele coechipierului său nu este încă bătut în cuie, pilotul de rezervă Jules Bianchi luptând pentru acest post cu Adrian Sutil.

Potrivit unei surse din cadrul Force India, germanul este însă favorit să semneze contractul pentru 2013, în special datorită experienţei acumulate la echipă în perioada 2007-2011, spre deosebire de Bianchi care ar avea nevoie de timp de acomodare.

Urmareste Automarket
"Anunţul ar trebui să aibă loc săptămâna viitoare.
Sutil pare cel mai bun pariu pentru a fi partenerul lui di Resta, pentru că a acumulat experienţa necesară în Formula 1. În acelaşi timp, Vijay Mallya (n.r - coproprietarul echipei) ia în considerare toate opţiunile disponibile"
, a declarat sursa pentru pentru agenţia de presă Indo-Asian News Service.

Un alt nume pe lista celor de la Force India este Kamui Kobayashi, despre care se vehiculează că negociază inclusiv cu Lotus.

Referindu-se la păstrarea lui di Resta în echipă pentru anul viitor, sursa citată afirmă că nu s-a pus niciodată problema despărţirii de pilotul scoţian. "Întotdeauna ne-am aşteptat să continue. Până acum a furnizat rezultate şi are sens să-l păstrăm", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru