Sutil: "Force India nu va fi capabilă să lupte pentru titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.08.2010
Adrian Sutil este sceptic în privinţa şanselor celor de la Force India de a lupta pentru titlul mondial în viitorul apropiat.

Echipa de Formula 1 cu sediul la Silverstone a trecut printr-o perioadă agitată la jumătatea acestui deceniu, când s-a numit succesiv Midland (2006), Spyker (2007) şi, începând din 2008, Force India.

Adrian Sutil a experimentat toate aceste trasformari din postura de pilot de teste în 2006 şi de pilot titular din 2007, admiţând că nu a privit cu ochi buni numeroasele schimbări.

"Mi-a luat ceva timp până am realizat că această echipă are un viitor. Planul meu era să stau încă un an, poate doi, şi apoi să găsesc un loc în altă parte", a declarat germanul în cadrul unui amplu interviu acordat publicaţiei britanice Autosport.

Lucrurile au intrat pe un trend ascendent în 2008, odată cu preluarea echipei de către miliardarul indian Vijay Mallya, chiar dacă nici acesta nu a fost scutit de probleme financiare.

"Când Mallya a preluat echipa, am avut dintr-o dată un sentiment mult mai bun. De atunci sunt foarte fericit aici şi am încredere în echipă. Totuşi, nu aş spune că putem deveni o echipa câştigătoare (n.r - care să câştige regulat curse).

Oamenii ar trebui să fie atenţi, pentru că în opinia mea nu este posibil să ţinem pasul cu echipele de top. Ne găsim în top 5 sau top 6, la mijlocul clasamentului. Vom încerca să creştem, dar ar putea fi dificil. Sincer, nu ne văd luptând pentru titluri, nu este realist", a mai precizat el.

Până în prezent, cel mai bun rezultat obţinut de Force India este un loc 2 în Marele Premiu al Belgiei din sezonul 2009. În acest an, echipa a reuşit să câştige puncte cu regularitate şi a devenit practic punctea de legătură între echipele de top şi cele din a doua jumătate a clasamentului.

Via | GMM

Taguri: Force India, Sutil

Comentarii (1)

  • rayn380
    Sutil
    cam da din papagal cam mult in ultima perioada. Prima oara, lauda de numa RBR, doar ca va prinde de la anul locul lui Weber, acum arunca cu noroi in propria echipa....Hmm...nu-mi miroase a bine pentru el. Se poate sa ramana fara echipa de la anul, daca o tine in ritmul asta. Oricum, RBR, in nici un caz nu cred ca se uita la el, asa ca ii cam vorbeste gura fara el....Se va supara rau indianu' si ii face vant una doua, chiar daca el se crede mare vedeta pe la indieni.....
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru