Sutil: "Force India poate ramane in top in 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.04.2010
Adrian Sutil este increzator ca Force India are capacitatea de a ramane pe primele locuri ale clasamentului pe tot parcursul sezonului 2010.

Force India este revelatia sezonului 2010 dupa ce a reusit sa castige puncte in fiecare dintre primele trei curse ale anului, indiferent de circuit si de conditiile meteo.

Acest lucru il determina pe Adrian Sutil sa fie optimist in privinta urmatoarelor curse, germanul considerand ca are capacitatea de a se mentine in plutonul fruntas dupa ce a promovat de fiecare data in ultima parte a calificarilor.

"Cred ca am facut o treaba buna in iarna trecuta si am fost foarte competitivi in primele curse. Monopostul nostru este capabil sa concureze constant in top 10 si cu siguranta suntem o echipa puternica in acest an. Este bine ca suntem aici si ca putem lupta cu echipele mari. Nu este usor, dar uneori este posibil si trebuie sa profitam de orice sansa. De asemenea, planuim cateva upgrade-uri pentru urmatoarele doua curse. Daca facem asta putem continua trendul in acest sezon si putem ajunge constant in Q3", a declarat el pentru site-ul oficial al echipei sale.

Cu toate acestea, Sutil a admis ca fiabilitatea monopostului Force India reprezinta o usoara ingrijorare pentru echipa indiana.

"Trebuie sa ne concentram un pic pe fiabilitate. Nu ar trebui sa avem doua probleme consecutive de fiabilitate", a adaugat el.

Sutil a avut probleme la motor in Marele Premiu al Australiei, in timp ce coechipierul sau Vitantonio Liuzzi a abandonat in Malaezia dupa numai 12 tururi din cauza unei probleme la pedala de acceleratie.

Via | Force India

Taguri: Force India, Sutil

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    Bravo baieti! Tineti-o tot asa :P
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru