Sutil: "Negociez cu mai multe echipe revenirea în Formula 1"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.05.2012
Adrian Sutil a dezvăluit că este în discuţii cu mai multe echipe pentru a reveni în Formula 1, însă a refuzat să spună de la cine a primit oferte.

Adrian Sutil a pierdut locul în Formula 1 în acest sezon în favoarea lui Nico Hulkenberg, însă fostul pilot al echipei Forcce India rămâne încrezător că cel târziu anul viitor va fi din nou prezent pe grila de start.

Germanul a fost prezent la Marele Premiu al Spaniei de la finalul săptămânii trecute şi a dezvăluit că este în discuţii cu mai multe echipe pentru eventualitatea în care va semna un contract.

"În acest moment nu există nimic. Am ales acest Mare Premiu pentru a reveni pentru că este primul din Europa. Mă simt bine că am revenit în paddock pentru a vedea câţiva oameni. Asta este cheia pentru a obţine un loc şi sper să se întâmple în curând. În acest moment nu există niciun loc disponibil şi trebuie să aştept. Dar oamenii ştiu că sunt pregătit şi în aşteptare. Vorbesc cu multe echipe, dar ele nu pot spune nimic în acest moment. Spun că poate sunt interesate, dar nu poţi obţine mai mult. Îmi spun să aştept, să rămân în formă şi poate că va exista o oportunitate", a declarat el.

Sutil a exclus posibilitatea de a reveni în Formula 1 prin intermediul unui sponsor major care să contribuie cu bani la bugetul echipei respective, afirmând că îşi merită locul pe grila de start datorită performanţelor obţinute în cei cinci ani de carieră.

"Nu oferim bani.

După cinci ani, oamenii ştiu că sunt bun şi nu trebuie să aduc sponsori. Vreau un salariu normal pentru pilotaj şi asta este tot. Vreau să fiu tratat ca un pilot de curse şi este important pentru sport ca adevăratele talente să aibă locuri, nu piloţii cu cei mai mulţi bani", a adăugat el.

Via | Autosport

Taguri: Force India, Sutil

Comentarii (1)

  • BackonYou
    SUTIL
    Sper sa revina, este un bun pilot .
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru