Sutil: "Nu am semnat încă, dar voi rămâne la Force India"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.11.2010
Adrian Sutil anticipează că va pilota pentru Force India şi în sezonul 2011, deşi nu a semnat încă prelungirea contractului.

Presa internaţională a speculat că Adrian Sutil ar putea semna cu echipe precum Williams sau Renault în cazul în care va părăsi Force India, însă germanul a dezvăluit la Interlagos ca actuala sa echipă rămâne singura să opţiune pentru anul viitor.

Chiar dacă nu a semnat încă prelungirea contractului, germanul anticipează că va concura pentru echipa lui Vijay Mallya şi anul viitor.

"Sunt aproape de Force India şi, chiar dacă nu am semnat nimic, direcţia este spre Force India în acest moment. Lucrurile arată bine în acest moment. Am spus de mai multe ori că sunt fericit să stau aici încă un an şi nu pot spune mai multe în acest moment. Nu am semnat nimic, însă direcţia este Force India. Probabil (n.r - voi semna contractul) foarte curând după cursă din Abu Dhabi, sper că în următoarele două-trei săptămâni, dar în Formula 1 nu ştii niciodată", a declarat el.

Germanul a refuzat să dezvăluie care sunt punctele din contract pe care le negociază încă cu actuala sa echipă, întrucât aceste informaţii sunt confidenţiale.

Coechipierul său Vitantonio Liuzzi are deja contract cu Force India pentru sezonul 2011, însă presa internaţională speculează că echipa intenţionează să-l înlocuiască cu scoţianul Paul di Resta.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru