Sutil renunţă la apelul împotriva condamnării la închisoare cu suspendare

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.03.2012
Adrian Sutil a anunţat că renunţă la apelul formulat împotriva pedepsei de 18 luni de închisoare cu suspendare pentru scandalul în care a fost implicat în China în aprilie 2011.

Adrian Sutil, fostul pilot al echipei Force India, a primit o condamnare la închisoare de 18 luni cu suspendare din partea justiţiei germane după ce a fost găsit vinovat într-un incident petrecut într-un club din China în care a fost implicat şi Eric Lux, unul dintre oficialii echipei Lotus.

Germanul a depus imediat actele pentru apel, însă ulterior s-a împăcat cu Lux şi a decis să renunţe la această acţiune.

"Sunt foarte fericit că am putut să mă exprim în faţa lui Lux şi că nu trebuie să mergem din nou în justiţie. Nu vreau să trec din nou printr-un an precum cel care a trecut. Subiectul este închis şi vreau să continui cu ceea ce fac cât mai repede posibil", a declarat el pentru publicaţia germană Bild.

În ciuda unor speculaţii anterioare, licenţa de pilot de Formula 1 nu i-a fost retrasă lui Sutil în urma procesului, astfel că principalul său obiectiv este revenirea în Formula 1, potrivit declaraţiilor managerului său, Manfred Zimmermann.

"Suntem foarte mulţumiţi că Lux şi Sutil au vorbit şi ca subiectul este acum închis.

De acum înainte ne vom concentra numai pe sport şi vom face totul pentru a-l readuce pe Sutil în Formula 1", a precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (1)

  • Ar fi pacat sa nu mai piloteze in F1. Avea totusi ceva stofa.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru