Sutil spera sa castige primele puncte in Malaezia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 31.03.2010
Adrian Sutil spera sa sparga gheta in Malaezia si sa castige primele sale puncte in noul sezon competitional.

Adrian Sutil este considerat liderul celor de la Force India, pilotul german concurand pentru al patrulea sezon consecutiv pentru echipa cu sediul la Silverstone.

Totusi, el nu a reusit inca sa-si treaca in cont niciun punct in acest sezon, in timp ce coechipierul sau Vitantonio Liuzzi a punctat in Australia si Bahrain si a ajuns la un total de 8 puncte. In plus, frustrarea lui Sutil este cu atat mai mare cu cat in ambele Mari Premii din acest sezon a reusit sa promoveze in ultima parte a calificarilor.

 Germanul spera insa ca in Malaezia va profita de competitivitatea monopostului Force India pentru a-si trece in cont primele puncte din 2010.

"Malaezia este intotdeauna un eveniment bun, foarte dificil din punct de vedere fizic, dar exista o varietate de viraje si cateva zone de depasire. Asa cum am vazut anul trecut, vremea ne ofera provocari interesante. Anul acesta nu trebuie sa ma rog pentru ploaie la fel ca in trecut, pentru ca ne putem descurca in orice conditii.

Vreau sa adevarat sa obtin cateva puncte in aceasta cursa, pentru ca am avut doua curse in care ar fi trebuit sa inscriu, asa ca cum vreau sa finalizez treaba", a declarat germanul in cadrul unui preview al echipei Force India.

Via | Force India

Taguri: Force India, Sutil

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru