Sutil sugerează că va rămâne la Force India

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.11.2010
Adrian Sutil a sugerat că va rămâne la Force India şi în sezonul 2011, chiar dacă nu a semnat încă prelungirea contractului.

Force India este una dintre puţinele echipe care nu a confirmat încă linia de piloţi pentru sezonul următor, însă şansele ca Adrian Sutil să rămână la Silverstone sunt ridicate.

Germanul a admis că situaţia să nu este încă clarificată în mod oficial, însă a sugerat că va continua să piloteze pentru Force India şi în sezonul următor.

"Nu sunt sigur unde voi fi anul viitor, dar se pare că voi avea un nou sezon aici, la Force India, aşa că vom vedea când voi semna contractul şi cum va fi. Cu siguranţă în următoarele săptămâni vom încerca să luăm o decizie", a declarat germanul în podcastul oficial publicat de Force India după Marele Premiu din Abu Dhabi.

Sutil a debutat în Formula 1 în sezonul 2007 pentru Spyker, echipa care ulterior a fost cumpărată de omul de afaceri indian Vijay Mallya şi redenumită în Force India. Presa internaţională a speculat că una dintre posibilele destinaţii în cazul plecării de la Force India este Renault, însă francezii sunt tentaţi să-l păstreze pe rusul Vitaly Petrov.

Via | GPUpdate

Taguri: Force India, Sutil

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru