Sutil va semna contractul cu Force India în decembrie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.11.2010
Adrian Sutil a dezvăluit că va semna prelungirea contractului cu Force India în cel mult 3 săptămâni.

Force India este pregătită să-şi clarifice cel puţin parţial linia de piloţi pentru sezonul următor, potrivit ultimelor declaraţii ale lui Adrian Sutil.

Germanul a declarat prin intermediul managerului său că a stabilit deja termenii contractuali cu Force India, nouă înţelegere urmând să fie semnată în următoarele două-trei săptămâni. "Vom anunţa imediat ce contractul va fi semnat. Contractul ar trebui semnat în următoarele două-trei săptămâni", a declarat Manfred Zimmermann, managerul lui Sutil, pentru agenţia de presă DPA.

Teoretic, semnarea unui contract cu Sutil ar clarifica linia de piloţi a echipei pentru 2011, întrucât Vitantonio Liuzzi are deja un contract pentru anul viitor, însă patronul Vijay Mallya a sugerat că va exista cel puţin un pilot nou.

"Piloţii pe care îi avem acum sunt buni şi suntem mulţumiţi de ei. Totuşi, ne vom aşeza la discuţii şi vom decide în următoarele două săptămâni care vor fi noii noştri piloţi pentru sezonul următor", a declarat indianul.

Potrivit speculaţiilor din presă internaţională, Force India vrea să renunţe la serviciile lui Liuzzi pentru a-l promova ca pilot titular pe Paul di Resta, actualul pilot de rezervă al echipei.

Via | GPUpdate | Gulf News

Comentarii (1)

  • tech-nick
    ce ar fi...
    ...sa-l aibe coechipier pe msch??//
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru