Sutil vrea să rămână la Force India în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.07.2010
Adrian Sutil a dezvăluit că speră să continue cu Force India şi în sezonul 2011, întrucât nu are nicio opţiune mai bună.

Spre deosebire de sezoanele precedente, echipele de top din Formula 1 şi-au stabilit deja liniile de piloţi pentru sezonul viitor, singura mare necunoscută fiind Renault F1 Team.

În acest context, Adrian Sutil a dezvăluit că intenţionează să rămână la Force India în sezonul 2011, întrucât aceasta este cea mai bună echipă care nu şi-a definitivat încă linia de piloţi. Germanul are contract cu echipa patronată de Vijay Mallya până la sfârşitul acestui sezon, însă a ajuns deja în cel de-al cincilea sezon al team-ului cu sediul de la Silverstone, fiind aici încă din perioada Spyker.

"Nimic nu este decis încă. Trebuie să obţin câteva rezultate bune şi apoi vedem ce se întâmpla. Vreau să am o maşină grozavă şi o maşină mai bună decât Force India nu este disponibilă în acest moment. Suntem foarte, foarte buni. Plus că am avantajul că cunosc pe toată lumea. Aceasta a fost prima mea echipă în Formula 1 sunt aici de cinci ani, incluzând şi rolul de pilot de teste din primul an.

Ştiu oamenii, nu trebuie să mă obisnuisc cu nimic nou şi cred că acesta este un avantaj. Mă simt bine aici. Acum nu mă gândesc să schimb nimic, aşa că aş fi bucuros să mai rămân un an", a declarat germanul pentru publicaţia irlandeză ManipeF1.

Nici coechipierul său Vitantonio Liuzzi nu are locul asigurat la echipă pentru anul viitor, existând posibilitatea ca tester-ul Paul di Resta să fie promovat ca pilot titular în funcţie de performanţele pe care le va avea în sesiunile de antrenamente de vineri.

Via | ManipeF1

Taguri: Force India, Sutil

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru