Symonds: "Am facut totul din devotament pentru Renault"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.09.2009
Pat Symonds sustine ca a conspirat la accidentul lui Nelson Piquet Jr. din Singapore dintr-un devotament prost inteles pentru Renault.

In cadrul documentelor facute publice in scandalul Crashgate, Federatia Internationala de Automobilism a prezentat o scrisoare redactata de Pat Symonds pentru Consiliul Mondial al FIA, in care britanicul isi exprima regretul pentru actiunile comise sub impulsul unui devotament pentru echipa Renault.

Symonds continua insa sa sustina ca ideea de a produce un accident deliberat provine chiar de la Nelson Piquet Jr, asa cum reiese si din concluziile celor de la Renault.

"Am fost cel care, atunci cand aceasta idee mi-a fost sugerata pentru prima oara de Nelson Piquet Jr, ar fi trebuit sa o resping. Am un regret etern ca nu am facut acest lucru. Pot doar sa spun ca am facut asta dintr-un devotament inteles gresit fata de echipa mea si nu pentru un avantaj personal".

"Sa pun echipa in primejdie a fost ultimul lucru pe care am vrut sa-l fac. Printr-o singura actiune am distrus inalta reputatie pe care am construit-o pe parcursul carierei de 33 de ani in sporturile cu motor. Sunt o persoana competitiva care a lucrat intr-un mediu foarte stresant.

Uneori, asta iti poate intuneca judecata".

"In acea noapte a anului trecut din Singapore am facut o greseala cu consecinte pe care nu mi le-am imaginat niciodata in acel moment. Pentru greseala mea pot doar sa va transmit profundele mele scuze", a precizat Symonds in scrisoarea trimisa forului mondial.

Via | Associated Press

Comentarii (2)

  • ....
    Pacat.A facut ce faceau si ceilalti.
    0 0
  • bla bla
    " aceasta idee mi-a fost sugerata pentru prima oara de Nelson Piquet Jr ". Minciuni. A copt-o Briatore si tu ai fost de acord. De fapt cei doi incearca acum sa se razbune pe el. In opinia mea Piquet nu a avut nici o sansa in aceasta echipa, a fost vioara a doua de la inceput pana la sfarsit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru