Symonds: "Monopostul Renault este capabil sa castige curse"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.03.2009
Pat Symonds crede ca Renault beneficiaza de un monopost capabil sa lupte pentru victorii in sezonul care va incepe la finalul acestei saptamani.

In ciuda rezultatelor mai putin consistente din primele teste ale iernii cu noul monopost R29, Renault a reusit ulterior sa isi imbunatateasca performantele, iar echipa isi propune acum sa lupte pentru titlul mondial.

Pat Symonds, directorul departamentului de inginerie al team-ului Renault, considera ca R29 este capabil sa castige curse si, prin urmare, echipa poate ajunge in fruntea ierarhiei.

"Obiectivul pe care il trasez la inceputul unui sezon este intotdeauna acelasi: sa castigam curse si sa luptam pentru campionat; ar fi gresit sa avem alte intentii. Totusi, cand incepi sa-ti temperezi asteptarile cu realitatea, poti modera putin acel obiectiv. Cu toate acestea, cred ca avem o masina suficient de buna pentru a lupta pentru victorii. Si, cand combini asta cu pilotii si cu abilitatea echipei de a concura, sunt destul de convins caputem avea un start bun in noul sezon".

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru