Testele de la Barcelona vor avea loc conform planificării iniţiale

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.02.2011
Ultima sesiune de teste de la Barcelona va avea loc în perioada 8-11 martie, conform planificării iniţiale, deşi iniţial s-a vehiculat amânarea acestora cu o zi.

Ultima sesiune de teste premergătoare noului sezon competiţional, care va avea loc pe circuitul de la Barcelona, a ridicat numeroase dezbateri în privinţa programării.

La numai câteva ore după amânarea pe termen nelimitat a Marelui Premiu al statului Bahrain, sesiunea a fost programată pentru perioada 8-11 martie. Ulterior, Ferrari a anunţat pe site-ul său oficial că testele vor avea loc în perioada 9-12 martie, însă ultimele informaţii indică faptul că, în realitate, sesiunea se va desfăşura conform programării iniţiale.

Confuzia a fost generată de faptul că regulamentul Formulei 1 permite echipelor să decaleze testele cu o zi, potrivit unui purtător de cuvânt al echipei Force India. "Echipele îşi pot modifica testele cu o zi, însă având în vedere echipamentele pleacă spre Australia (n.r - gazda etapei inaugurale a sezonului) imediat după test, am simţit ca aceste zile ni se potrivesc mai bine", a declarat purtătorul de cuvânt al echipei Force India pentru GPUpdate.

Pe lângă Ferrari, Williams şi Mercedes GP au anunţat la rândul lor că vor testa în perioada 9-12 martie, însă se anticipează că toate celelalte noua echipe vor folosi perioada 8-11 martie pentru evaluarea finală a monoposturilor.

Via | GPUpdate

Comentarii (2)

  • Dar greu se mai hotarasc echipele..
    3 1
  • ctlnmihai
    Se pare că vor dura și 5 zile, ultimele teste premergătoare noului sezon
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru