Testele pentru tineri piloţi ar putea fi anulate

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 09.06.2012
Sesiunea de teste dedicată tinerilor piloţi ar putea fi anulată în acest sezon, întrucât circuitul de la Silverstone nu este disponibil în perioada dorită de echipe.

Planurile echipelor de a efectua sesiunea de teste pentru tineri piloţi pe circuitul de la Silverstone în săptămâna de după Marele Premiu al Marii Britanii din 8 iulie au fost spulberate în acest weekend.

Reprezentaţii pistei britanice au informat echipele că circuitul nu va fi disponibil în perioada 10-12 iulie, astfel că cele nouă echipe care intenţionau să testeze la Silverstone vor trebui să renunţe la aceste planuri.

Vă reamintim că sesiunea de teste pentru tineri piloţi a fost programată iniţial pe circuitul de la Abu Dhabi, însă nouă dintre cele 12 echipe au propus ca aceasta să aibă loc la Silverstone din cauza programului încărcat de la finalul sezonului.

Întrucât McLaren, Red Bull şi Toro Rosso au insistat să testeze la Abu Dhabi, echipele au semnat un acord prin care să fie libere să-şi aleagă circuitul pe care doresc să testeze.

Totuşi, dacă testele nu vor putea avea loc şi la Silverstone, McLaren, Red Bull şi Toro Rosso vor fi de asemenea nevoite să renunţe la test.

Presa internaţională speculează că Bernie Ecclestone a decis să împiedice echipele să testeze la Silverstone pe baza contractului pe care Formula One Managament îl are pentru Marele Premiu al Marii Britanii cu scopul de a forţa cele nouă echipe să testeze în Abu Dhabi, întrucât capitala Emiratelor Arabe Unite investeşte sume majore în Formula 1.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru