Theissen confirma ca Ferrari va motoriza BMW-Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.09.2009
Mario Theissen a confirmat ca BMW-Sauber va utiliza motoare furnizate de Ferrari in sezonul urmator.

Directorul departamentului de motorsport al BMW a confirmat declaratiile facute la jumatatea lunii septembrie de Peter Sauber, potrivit carora BMW-Sauber va utiliza motoare furnizate de Ferrari in sezonul urmator. "Monopostul va avea un tren de rulare Ferrari", a precizat germanul pe circuitul Marina Bay din Singapore.

Theissen este increzator ca echipa fondata de Peter Sauber va avea un viitor luminos alaturi de noii proprietar de la Qadbak.

"Suntem foarte increzatori ca vom fi pe grila de start in sezonul viitor, iar noul investitor este aparent foarte puternic. Vrea sa continue cu echipa la un nivel inalt, iar aceasta este o perspectiva buna. Nu ne asteptam la asta. Asa ca moralul este foarte bun. Avem un update important aici si vrem sa obtinem ceva in ultimele patru curse", a adaugat el.

Germanul a evitat sa confirme daca se va implica la echipa anul viitor, afirmand ca va lua o decizie in acest sens dupa finalul acestui sezon.

BMW-Sauber a fost cumparata recent de grupul de investotii Qadbak, dupa ce constructorul BMW a decis sa se retraga din Formula 1.

Cu toate acestea, FIA a inlocuit BMW-Sauber pe grila de start cu Lotus F1 Team, astfel ca sansele team-ului de a concura in sezonul 2010 se leaga de permisiunea echipelor de a mari grila de start la 14 echipe. Ultima varianta este ca una dintre noile echipe sa nu reuseasca sa ia startul in sezonul 2010.

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    @BMW Sauber...
    Cu motor Ferrari... probabil sub numele Petronas... Deci... Sauber Petronas nu?
    0 0
  • @
    pai BMW nu ar fi trebuit punctata cu - ?
    0 0
  • tren de rulare....
    asta inseamna suspensii :) cum ati tradus in nici un caz motor :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru