Theissen este dezamagit dupa weekendul nereusit de la Monaco

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.05.2009
Mario Theissen considera ca masinile BMW-Sauber au nevoie de imbunatatiri pentru a putea sa faca fata concurentei in urmatoarele curse dupa ce weekend-ul Monaco a fost dezamagitor.

Dupa un weekend dezmagitor la Monaco pentru BMW, Mario Theissen sustine ca echipa germana are nevoie de imbunatatiri imediate pentru a se putea ridica la nivelul concurentei din acest sezon de Formula 1. Inainte ca Nick Heidfeld sa termine cursa pe locul al 11-lea iar Kubica sa se retraga cu probleme la sistemul de franare, cei doi nu au reusit sa treaca de prima faza a calificarilor de sambata, realizand o contraperformanta cu care BMW nu s-a mai intalnit pana acum.

"Nu a fost posibil sa scoatem un erzultat mai bun in acest weekend. Masina noastra nu a fost competitiva in niciun moment, astfel ca rezultatul era unul asteptat. Trebui sa ne imbunatatim semnificativ viteza si performantele pentru a putea sa ne ridicam la nivelul pe care il dorim" a spus Theissen dupa cursa, evident dezamagit de comportamentul monoposturilor sale.

 

Taguri: BMW, Theissen

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @BMW
    Ca fan BMW... sunt cel putin dezamagit. Anul trecut... s-au lasat balta. masina de anul acesta... este chiar mai proasta decat aia Ferrari... iar dupa primele 3 curse nu credeam ca asa ceva se poate. Pacat BMW. Fugiti la treaba. Parerea mea este sa renuntati la INTEL cu serverele lor si sa treceti pe AMD. Maine poimaine SUN si cu AMD o sa fuzioneze si sa vezi atunci super tehnologie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru