Todt a demisionat din toate functiile detinute la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.03.2009
Scuderia Ferrari a anuntat marti ca Jean Todt si-a dat demisia din toate functiile detinute in cadrul companiei italiene.

Jean Todt a demisionat marti din toate functiile detinute la Ferrari dupa o cariera de 16 ani in cadrul structurii de conducere a companiei italiene.

"Micul Napoleon", asa cum a fost poreclit Todt, a fost unul dintre cei mai de seama conducatori ai Scuderiei Ferrari in perioda de glorie de la inceputul anilor 2000.

Cu exact un an in urma, Tot a demisionat din functia de CEO al Ferrari, devenind un consultant special al departamentului de curse. De asemenea, el a fost prezent in Consiliul de conducere al Ferrari si a reprezentat echipa de Formula 1 in cadrul Consiliului Mondial al FIA.

"Jean Todt a fost o figura emblematica in istoria Ferrari timp de peste 16 ani. Abilitatea si pasiunea au definit munca sa si prin aceste lucruri si-a castigat respectul si afectiunea din partea intregii companii si a fanilor Calutului Cabrat. Doresc sa-i urez toate cele bune si un viitor si mai bogat", a declarat Luca de Montezemolo, presedntele Ferrrari, in cadrul unui comunicat de presa.

Via | USA Today

Comentarii (2)

  • Tocmai acum citeam
    http://www.motorsport-total.com/f1/news/2009/03/Endgueltig_Todt_verlaesst_Ferrari_09031714.html
    0 0
  • NeoGalaxy
    Jean Todt
    Sa vedem :) 6 titluri la constructori consecutive, 5 la piloti :))) Eu cred ca s-a descurcat foarte bine.

    Genial ca manager, extraordinar ca conducator de echipa si foarte bun copilot :))

    Multumim pentru cate ai facut pentru Ferrari, echipa pe care o vei iubii intotdeauna. Ross Brown + Jean Todt + Michael Schumacher = The Dream Team :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru