Toyota a redus bugetul dupa retragerea Honda

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.03.2009
Tadashi Yamashina a dezvaluit ca Toyota a redus semnificativ bugetul alocat pentru Formula 1 dupa ce Honda s-a retras din competitie.
Toyota a redus bugetul dupa retragerea Honda

Via

Comentarii (5)

  • @Daca este......
    Daca este criza este normal sa se reduca bugetul,din cauza asta s-au introdus si reguli noi pentru a reduce costurile.NU au redus toti costurile?Mi se pare nepotrivita punctarea,dar ma rog asta este GRILA.
    0 0
  • ciudat...
    Toate deciziile FIA si FOTA vizeaza reducerea bugetelor alocate de echipe si se puncteaza cu minus ...foarte SMART!
    0 0
  • mircea
    @Snatch
    Nu am inteles inca de ce, daca esti impotriva unei punctari, ti se pare ca tu esti desteptul si ceilalti prostii :) Nu e doar cazul tau.

    @crismar: Gandeste in termeni bursieri. O astfel de informatie afecteaza negativ actiunile (punctele) organizatiei (echipei) in cauza.

    Ce simpla e viata uneori!...
    0 0
  • scuze...
    chestia cu SMART nu era directionata in nici un fel catre nici o persoana, ci doar catre "stilul" punctarii, imi pare rau ca ati interpretat asa. Oricum, nu ar trebui punctate ca la bursa si chiar si acolo daca ar fi asa, nu toate scaderile afecteaza negativ actiunile tranzactionate.
    0 0
  • Toyota
    Deciziile FIA-FOTA nu au nicio legatura in aceasta stire. Toyota a dezvaluit ca a redus costurile dramatic dupa retragerea Honda din competitie, semn ca echipa s-a temut ca sefii din Japonia ar putea renunta la echipa. Indiferent din ce unghi privesti, este o stire cu impact negativ.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru