Toyota anticipeaza despartirea de Williams

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.10.2009
Toyota considera ca parteneriatul cu Williams pentru furnizarea motoarelor va inceta la finalul anului, insa constructorul are cateva oferte concrete pentru sezonul 2010.

Williams este determinata sa renunte la actualul parteneriat cu Toyota pentru furnizarea motoarelor, presa internationala speculand inca din luna august ca britanicii negociaza un contract cu Renault.

Informatiile au fost confirmate in acest weekend de John Howett, presedintele Toyota afirmand ca relatia se apropie cu pasi mari de final.

"Daca Williams nu mai vrea motoare este in regula, discutam cu alti oameni pentru a furniza motoare. Daca Williams vrea motoarele noastre, acestea sunt disponibile. Dar cred ca ne-am despartit din motive diverse", a explicat britanicul relatia dintre Toyota si Williams.

Presa internationala speculeaza ca USF1 este interesata de motoarele oferite de Toyota, intrucat este foarte posibil ca americanii de la Cosworth sa nu dispuna de un motor competitiv. Howett a refuzat insa sa comenteze aceste speculatii. "Nu sunt pregatit sa spun despre cine este vorba. Exista mai mult de o echipa care a intrebat despre motoarele noastre, dar unele dintre ele nu cred ca sunt capabile sa incalce actualele contracte", a adaugat el, sugerand ca cel putin una dintre actualele echipe de pe grila doreste motoare Toyota.

Via | Autosport

Taguri: Toyota, Williams, motor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru