Toyota ar putea vinde monopostul pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.11.2009
Toyota Racing ar putea vinde monopostul pentru sezonul 2010 unei alte echipe, intrucat acesta a fost construit inainte ca japonezii sa se retraga din competitie.

Decizia constructorului Toyota de a renunta la Formula 1 cu efect imediat a luat prin surprindere echipa cu sediul la Koln, care se pregatea intens pentru sezonul 2010. Cea mai buna dovada in acest sens este ca Toyota realizase deja designul monopostul TF110, cu care urma sa concureze in sezonul 2010 al competitiei.

Potrivit publicatiei franceze Le Parisien, Toyota este dispusa sa vanda designul monopostului TF110 unei alte echipe, iar printre potentialele team-uri interesate se numara USF1 Team si Manor Grand Prix.

Acestea sunt singurele echipe care si-ar putea usura in acest fel munca pentru debutul in Formula 1, intrucat Lotus lucreaza cu compania Aerolab, iar Campos colaborareaza cu constructorul italian Dallara. Pe de alta parte, echipa cu sediul la Hinwil lucreaza la viitorul monopost inca de la vanzarea catre grupul elvetiano-arab Qadbak, in ciuda faptului ca prezenta in F1 ramane inca incerta.

Via | F1-Live

Taguri: Toyota, USF1, manor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru