Toyota confirma organizarea MP al Japoniei la Fuji

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.05.2009
Toyota a confirmat ca va organiza Marele Premiu al Japoniei din 2010 pe propriul sau circuit de la Fuji, negand astfel zvonurile potrivit carora va renunta la gazduirea acestei curse.

Circuitul de la Fuji se afla in proprietatea companiei Toyota Motors, iar publicatia nipona Asahi Shimbun a relatat joi seara ca japonezii vor renunta la organizarea Marelui Premiu al Japoniei de anul viitor in incercarea de a reduce drastic costurile.

Sursa citata mentiona ca in acest caz Marele Premiu al Japoniei va fi gazduit de circuitul de la Suzuka, insa un purtator de cuvant al Toyota a negat aceste speculatii.

"Facem toate pregatirile pentru a gazdui Formula 1 anul viitor pe circuitul de la Fuji Speedway. Nu este nimic adevarat in zvonul potrivit caruia intentionam sa ne retragem sustinerea pentru eveniment", a declarat un purtator de cuvant al constructorului nipon.

Circuitul de la Fuji a gazduit curse de Formula 1 in anii 1976 si 1977, revenind in calendarul competitional in 2007 si 2008. In prezent, Marele Premiu al Japoniei este gazduit alternativ de circuitele de la Suzuka, detinut de rivalii de la Honda (anii impari) si respectiv Fuji (anii pari).

Via | AFP

Taguri: Fuji, Toyota, circuit

Comentarii (2)

  • reclame
    Nu pot sa fac schimbari in echipa mea din cauza reclamei la masina aia!!!!! Va rog sa faceti ceva.
    0 0
  • WestMclaren
    foloseste Mozilla Firefox si la Tools/Add-ons instaleaza NoScript si o sa ai liniste :) Deblochezi doar cind ai nevoie si numai cu "temporary allow" ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru