Toyota exclude revenirea în Formula 1

de Daniel Popescu
Luni, 20.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota nu are planuri pentru a reveni în Formula 1, însă Bernie Ecclestone anticipează că BMW ar putea urma în curând exemplul celor de la Honda.

Revenirea Honda în Formula 1 în calitate de furnizor de motoare pentru McLaren începând din sezonul 2015 a dus la numeroase speculaţii cu privire la intenţia conaţionalilor de la Toyota de a adopta acelaşi traseu.

Constructorul japonez a dezvăluit însă prin purtătorul de cuvânt Dion Corbett că în prezent nu are planuri pentru un poiect legat de Marele Circ, potrivit publicaţiei economice Bloomberg. În schimb, Bernie Ecclestone anticipează că un alt constructor care s-a retras din cauza crizei economice, BMW, ar putea fi tentat să revină în Formula 1 în viitorul mai mult sau mai puţin apropiat.

"Aş fi surprins dacă nu i-aş vedea din nou pe cei de la BMW. Banii pe care i-au cheltuit erau nesemnificativi dacă privim lucrurile în ansamblu. Pentru ei are sens să revină", a declarat el pentru postul de radio City A.M.

Honda ar putea oferi motoare şi pentru alte echipe, iar presa internaţională speculează că Lotus şi Williams s-au arătat deja interesate.

Via Bloomberg, Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru