Toyota Racing, socata de retragerea din Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.11.2009
Oficialii echipei Toyota Racing sustin ca sunt socati de decizia companiei-mama de a se retrage din Formula 1.

Toyota Racing a reactionat in aceasta dupa-amiaza la decizia constructorului japonez de a se retrage din Formula 1 cu efect imediat.

Reprezentatii echipei cu sediul la Koln sustin ca au fost luati prin surprindere de hotararea companiei-mama si ca sunt socati de faptul ca participarea in Formula 1 s-a incheiat atat de brusc.

"In aceasta dimineata, echipa Toyota Racing de la Koln a avut un soc cand a aflat ca Toyota va parasi Formula 1 cu efect imediat. Evident, trecem prin momente de mare tristete, dar am dori sa multumim fanilor din toata inima pentru incurajari si sprijin. De asemenea, va solicitam sa intelegeti ca nu mai avem niciun cuvant de adaugat", se precizeaza intr-un mesaj al Toyota Racing publicat pe blogul oficial al echipei.

Via | Toyota

Taguri: Toyota, retragere

Comentarii (3)

  • Se pune intrebarea......
    CINE URMEAZA ???!!!!!
    0 0
  • renault
    toate echipele de uzina isi iau talpasita din f1 se pare ca nu mai este o oportunitate de marketing atat de valoroasa ca in trecut
    0 0
  • Hmmm!
    Dupa cum stim toti ca timpul le rezolva pe toate,eu cred ca pana in ianuarie Toyota Racing va revendica aceasta decizie de a renunta la competitia in Frmula one. :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru