Toyota spera intr-un rezultat pozitiv la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.08.2009
Jarno Trulli si Timo Glock spera sa castige cat mai multe puncte in Marele Premiu al Europei din acest weekend.

Dupa o pauza fortata de doua saptamani cauzata de inchiderea fabricii conform regulamentului, Toyota reia luni pregatirile pentru Marele Premiu al Europei din acest weekend.

Echipa japoneza are toate motivele sa spere intr-un rezultat pozitiv pe circuitul stradal de la Valencia, dupa ce Jarno Trulli si Timo Glock au obtinut locurile 5 si, respectiv, 7 in cursa de anul trecut. Trulli este increzator ca poate repeta performanta din 2008, chiar daca nu este foarte incantat de caracteristicile circuitului.

"Valencia nu este un circuit incitant pentru mine, dar asta nu conteaza prea mult daca suntem puternici, asa cum s-a intamplat anul trecut pe acest circuit. Spre deosebire de Monaco, Valencia este un circuit foarte rapid si ar trebui sa se potriveasca destul de bine monopostului nostru. Am fost in primii 6 anul trecut si acesta este obiectivul meu si pentru acest sezon. Circuitul de la Valencia are un caracter diferit, asa ca este dificil sa fac predictii in acest moment, dar obiectivul meu este sa castig cat mai multe puncte posibil", a declarat italianul in cadrul unui preview al echipei sale.

Coechipierul sau admite ca sansele de depasire sunt extrem de scazute la Valencia, motiv pentru care echipa trebuie sa profite la maxim de sesiunea de calificari pentru a obtine un rezultat convingator in cursa de duminica.

"Anul acesta sunt determinat sa ma distrez in masina si sper sa termin chiar mai bine decat am reusit in 2008.

Stim de anul trecut ca depasirile sunt foarte dificile pe accest circuit, asa ca sesiunea de calificari va fi importanta, similar cu cursa precedenta din Ungaria. Obiectivul meu in acest weekend este sa incep cat mai sus pe grila pentru a-mi oferi cea mai buna sansa pentru un rezultat bun in cursa", a explicat germanul.

Dupa un inceput promitator de sezon, Toyota a regresat in ultimele curse, Trulli si Glock obtinand numai cate trei puncte in ultimele trei Mari Premii. Din acest motiv, japonezii au fost depasiti in clasamentul constrcutorilor de Ferrari si ocupa in prezent locul 4.

Via | Toyota

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Depasiri
    Faza este ca circuitele sunt de vina ca nu se poate depasii. Practic sunt prea putin late si au putine locuri de depasit. Cel putin Valencia si Singapore... nu vad decat 2 locuri de depasit in primul si 1 singur in al doilea. Evident asta dupa ce m-am jucat pe PS3 pentru ca... deh nu sunt pilot :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru