Toyota sugereaza ca este interesata de Button

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.10.2009
Toyota a lasat sa se inteleaga ca i-ar putea face o oferta lui Jenson Button in cazul in care britanicul nu va ajunge la un acord cu Brawn GP pentru prelungirea contractului.

Jenson Button este in discutii cu Brawn GP in privinta colaborarii pentru sezonul urmator, iar presa internationala speculeaza ca prima runda de negocieri s-a soldat cu un esec dupa ce echipa a refuzat sa accepte salariul dorit de noul campion mondial.

Informatia a ajuns deja la urechile oficialilor Toyota Racing, care isi doresc cel putin un pilot de top in echipa pentru sezonul 2010. Desi a refuzat sa pronunte numele lui Button, presedintele John Howett a admis ca japonezii sunt interesati de un pilot de top care in prezent nu are un contract semnat pentru anul viitor.

"Sunt cativa piloti despre care oamenii cred ca au locul asigurat la echipele lor, dar se pare ca nu este asa. Suntem atenti la ce se intampla pe piata pilotilor", a declarat britanicul citat de publicatia London Evening Standard.

Button nu este insa singurul pilot aflat in atentia constructorului japonez. Toyota a confirmat recent ca i-a facut o oferta lui Kimi Raikkonen, insa finlandezul a refuzat-o considerand ca salariul propus de echipa japoneza este prea mic.

Echipa prezidata de Howett nu are contract cu niciun pilot pentru sezonul urmator, insa nu este exclus ca Timo Glock sau Jarno Trulli sa piloteze pentru Toyota si in 2010.

Via | London Evening Standard

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru