Toyota va renunta la Trulli in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 22.08.2009
Toyota Racing nu a ajuns la o intelegere cu Jarno Trulli in privinta prelungirii contractului, motiv pentru care pilotul italian va parasi echipa la finalul acestui sezon.

Perioada de transferuri din Formula 1 tinde sa se acutizeze in urma aparitiei unor informatii potrivit carora Toyota va renunta la veteranul Jarno Trulli la finalul acestui sezon.

Informatia nu este inca oficiala, insa a fost dezvaluita de John Howett in cadrul unui interviu acordat agentiei de presa SID. "Ne vom separa de Jarno Trulli. Am vorbit cu el, dar pana acum nu am ajuns la nicio intelegere", a declarat presedintele echipei Toyota.

Contractul lui Trulli cu Toyota expira la finalul sezonului, iar pilotul italian ar putea intra in atentia uneia dintre noile echipe in cazul in care va parasi intr-adevar echipa japoneza.

Coechipierul sau, Timo Glock, are insa sanse foarte mari sa continue alaturi de Toyota pentru cel putin inca un sezon, Howett afirmand ca echipa este tentata sa ii prelungeasca contractul. "Avem optiunea de a-i prelungi contractul lui Glock si este foarte probabil sa facem asta. Vom face totul pentru a-l ajuta", a adaugat oficialul britanic.

In ciuda declaratiilor oferite de Howett, Toyota nu a confirmat pana in prezent in mod oficial linia de piloti pentru sezonul 2010.

Via | F1-Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru