Trulli: "Avem sanse sa terminam pe podium la Shanghai"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.04.2009
Jarno Trulli considera ca Toyota este capabila sa termine pe podium in Marele Premiu al Chinei din acest weekend, iar Timo Glock sustine afirmatiile coechipierului sau.

Toyota ocupa un nesperat loc 2 in clasamentul constructorilor dupa primele doua curse ale noului sezon, fiind singura echipa care a reusit, cel putin partial, sa faca fata celor de la Brawn GP.

Performantele realizate de japonezi il indeamna pe Jarno Trulli sa spere intr-o clasare pe podium si in Marele Premiu al Chinei de la finalul acestei saptamani.

"Sunt foarte optimist in privinta Marelui Premiu al Chinei pentru ca am inceput sezonul foarte bine. Asta demonstreaza cat de mult am progresat fata de sezonul trecut, dar in Malaezia am fost putin dezamagit de locul 4 pentru ca am vrut sa termin pe podium si sa lupt pentru victorie. Asa ca obiectivul meu in China este sa lupt din nou pentru podium si cred ca avem sanse bune", a declarat italianul in cadrul unui preview al echipei sale.

Coechipierul sau, Timo Glock, este la randul sau impulsionat de startul excelent al echipei sale si are acelasi obiectiv ca si Trulli: clasarea pe unul dintre primele trei locuri ale cursei. "In Malaezia a fost o cursa nebuna, dar rezultatul a fost grozav pentru echipa si ne ofera foarte multa incredere pentru Marele Premiu al Chinei.

Am fost foarte competitivi in toate conditiile, iar acesta este un semn bun deoarece confirma ca aveam dreptate sa fim optimisti inaintea sezonului. Ambele masini au terminat pe primele patru locuri in ambele curse de pana acum, asa ca tintim cu siguranta un nou podium. Dar va fi o cursa echilibrata, asa ca trebuie sa avem din nou parte de un weekend bun", a explicat germanul.

Dupa primele doua curse ale noului sezon, Toyota ocupa locul 2 in clasamentul constructorilor cu 16.5 puncte, fiind depasita numai de Brawn GP, care a acumulat 25 de puncte.

Via | ManipeF1

Taguri: Glock, Toyota, Trulli

Comentarii (1)

  • serios?
    pai parca bmw a terminat pe doi o cursa si ar fi terminat si priam tot pe doi daca nu era vettel cam optimist. asa ca nu e toyota "singura echipa care a reusit, cel putin partial, sa faca fata celor de la Brawn GP"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru