Ultima sesiune de teste va avea loc între 9-12 martie

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.02.2011
Echipele au decis să amâne cu o zi startul ultimei sesiuni de teste din această iarnă, care va avea loc în perioada 9-12 martie pe circuitul de la Barcelona.

Echipele de Formula 1 au decis să aducă o nouă schimbare în programul ultimei sesiuni de teste din această iarnă, care va avea loc pe circuitul de la Barcelona.

Programat iniţial în perioada 8-11 martie, testele au fost amânate pentru o zi, urmând să aibă loc între 9-12 martie. Echipele nu au explicat motivele care au stat la baza acestei decizii, însă cel mai probabil acestea au încercat să programeze testele cât mai aproape de perioada în care trebuia să aibă loc Marele Premiu al statului Bahrain, prima cursă a sezonului care a fost amânată pe termen nelimitat din cauza situaţiei politice din această ţară.

Ferrari a anunţat deja programul pe care îl va urma în această ultimă sesiune de evaluare: Felipe Massa va urca în cockpitul monopostului F150th Italia în primele două zile, în timp ce Fernando Alonso va prelua comanda vineri şi sâmbăta.

Via | Ferrari

Comentarii (4)

  • parerea mea ca au fost folosite testele din iarna aceasta numai pentru fiabilitatea motoarelor si extrem de putin pentru setarea unor masini rapide.
    2 4
  • mda, in special mclaren au testat la greu fiabilitatea de s-au si saturat de ea..Pana acum red bull si ferrari au demonstrat fiabilitate si masini rapide
    11 2
  • Sa inceapa odata sezonul!!!
    4 0
  • daca ultimele teste nu aduc noutati deja se detasaza doua echipe,cu siguranta va fi cea mai interesanta sesiune de teste
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru