Un documentar despre viața, cariera și accidentul lui Michael Schumacher va fi lansat în decembrie: "Cariera lui merită să fie sărbătorită"

de Daniel Popescu
Luni, 13.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un documentar despre viața, cariera și accidentul lui Michael Schumacher va fi lansat în cinematografe în luna decembrie și va include interviuri cu familia germanului și imagini de la împlinirea vârstei de 50 de ani.

Michael Schumacher va beneficia la sfârșitul acestui an de un film documentar realizat de producătorii Benjamin Seikel și Vanessa Nocker.

Documentarul se va numi simplu "Schumacher" și a primit sprijinul direct al familiei septuplului campion mondial, astfel că include interviuri cu soția sa Corinna, tatăl său Rolf, copiii săi Mick și Gina, dar și cu personaje importante din cariera sa în sporturile cu motor.

Documentarul va aborda atât copilăria lui Schumacher, care include zilele petrecute în karting în localitatea natală Kerpen, cât și victoriile și titlurile mondiale, inclusiv cu imagini care până în prezent nu au mai fost difuzate niciodată.

Pe de altă parte, documentarul va include în premieră o serie de informații oficiale despre accidentul pe care Schumacher l-a suferit la schi în luna decembrie a anului 2013 și în urma căruia încă se recuperează. De altfel, familia nu a furnizat informații despre actuala stare de sănătate a lui Schumacher.

Documentarul este realizat la 50 de ani de la nașterea lui Schiumacher și la 25 de ani de la primul titlu mondial cuerit de pilotul german în 1994.

"Este un an important pentru Michael Schumacher.

A împlinit 50 de ani în ianuarie, iar în noiembrie se împlinesc 25 de ani de la primul sau titlu mondial. Suntem entuziasmați să avem cooperarea familiei lui Michael Schumacher și a managementului său. Fără sprijinul lor, acest documentar nu ar fi fost posibil", a declarat Seikel.

Documentarul va fi lansat în cinematografele din Germania și Elveția în 5 decembrie.

Între timp, drepturile pentru lansarea pe plan internațional și pe platformele de streaming precum Netflix și HBO Go vor fi vândute în cadrul Festivalului de la Cannes, care va avea loc în perioada 14-25 mai.

Recent, un alt documentar despre Michael Schumacher a fost lansat pe F1 TV, platforma de streaming a site-ului oficial al Formulei 1. 

Via Motorsport, The Guardian, Yahoo!

Comentarii (5)

  • Nu vor vorbi despre accident!
    3 1
  • mircea badea
    eu vreau despre mika!
    2 7
  • Sper sa se vorbeasca in documentar despre cum a castigat in 2001 in Spania, sau "discutia" cu Coulthard din Belgia 1998. Pilotii lui preferati - Irvine si Barichello ar merita sa fie amintiti. In rest, o cariera stralucita. Duelurile cu Alonso le revad intodeauna cu placere.
    8 4
  • Revine Zandvoort în F1. https://youtu.be/Y14IW9xHkbA
    0 0
  • The only king in F1!
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru