Un pilot rus va face o demonstraţie de F1 pentru Renault

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.06.2010
Renault a anunţat că rusul Mikhail Aleshin va efectua o demonstraţie de Formula 1 pentru echipa franceză pe circuitul de la Magny Cours în 19 iunie.

După ce Vitaly Petrov a devenit primul pilot de naţionalitate rusă din Formula 1, un conaţional de-al său va avea ocazia să efectueze o demonstraţie pentru constructorul francez.

Mikhail Aleshin şi-a câştigat acest drept întrucât este lider în competiţia Formula Renault 3.5 şi este entuiziasmat de această oportunitate.

"Pentru mine este un adevărat privilegiu să am şansa de a efectua această demonstraţie la Magny Cours într-un monopost Renault de Formula 1 şi este minunat că organizatorii World Series by Renault oferă piloţilor oprtunitati de acest gen. Aştept cu nerăbdare să revin la volanul unui monopost de Formula 1", a declarat rusul.

Demonstraţia va avea loc pe circuitul de la Magny Cours în 19 iunie, în paralel cu etapa respectivă din Formula Renault 3.5. Aleshin se va afla la a doua experienţă la volanul unui monopost de Formula 1, după ce în 2008 a participat la o demonstraţie cu Red Bull Racing la Moscova.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru