Valentino Rossi va testa pentru Ferrari in 20 si 21 ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 13.01.2010
Valentino Rossi va testa pentru Scuderia Ferrari un monopost din sezoanele precedente in perioada 20-21 ianuarie.

Ferrari a anuntat inca de la finalul anului trecut ca ii va oferi ocazia lui Valentino Rossi sa testeze pentru echipa ca premiu pentru cucerirea unui nou titlu mondial in MotoGP, iar italienii au confirmat miercuri si programul oficial al evenimentului.

Testele se vor desfasura pe circuitul de la Barcelona pe parcursul a doua zile in 20 si 21 ianuarie, iar Rossi va pilota un monopost din sezoanele precedente.

"Pot sa confirm ca Rossi va pilota un Ferrari istoric la Barcelona in 20-21 ianuarie, asa cum am promis cand a cucerit titlul anul trecut. Dupa aceea, el stie ca ne vom concentra obiectivele pe sezonul 2010", a declarat Stefano Domenicali, seful Scuderiei Ferrari.

Multiplul campion de motociclism a mai testat pentru Ferrari si in luna noiembrie a anului 2008, cand a fost laudat pentru performantele sale in ciuda lipsei de experienta. Ulterior, s-a vehiculat ca italianul ar putea concura in Formula 1, insa ipoteza nu s-a concretizat pana in prezent.

La exact o saptamana dupa finalizarea testelor, Ferrari va prezenta la Maranello in 28 ianuarie noul monopost al echipei pentru sezonul 2010.

Domenicali a mai dezvaluit ca ii va permite lui Casey Stoner de la Ducati sa efectueze la randul sau un test cu un monopost Ferrari, daca motociclistul Ducati isi va manifesta dorinta in acest sens.

Via | Ferrari

Taguri: Ferrari, Rossi

Comentarii (1)

  • ei na...
    ce hoti astia de la Ferrari.in masinile vechi pot strecura noi componente si astfel se'fac'cu 2 zile de teste suplimentare!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru