Verdictul in procesul Ferrari - FIA va fi anuntat miercuri

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Curtea de Justitie din Franta va anunta miercuri la ora 15:00 verdictul in privinta actiunii legale inaintate de Ferrari impotriva FIA pe tema legalitatii regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.

Ferrari a decis vineri sa protesteze oficial la Curtea Franceza de Justitie impotriva forului mondial, considerand ca FIA a incalcat dreptul de veto al Scuderiei in privinta regulamentului tehnic pentru sezonul urmator.

Cazul s-a judecat marti, cand reprezentatii celor doua parti au participat la o sedinta de audieri de o ora. Asa cum se anticipase in cursul diminetii, verdictul a intarziat sa fie facut public in aceeasi zi.

Totusi, un reprezentat al Curtii Franceze de Justitie a anuntat ca verdictul in acest caz va fi anuntat miercuri la ora locala 14:00 (ora 15:00 in Romania).

In cazul in care FIA va castiga procesul, echipele vor fi nevoite sa gaseasca alte metode prin care sa convinga forul mondial sa renunte la bugetul maxim de 40 de milioane de lire sterline. Daca Ferrari va reusi sa isi impuna punctul de vedere, este cert faptul ca FIA va face apel la decizia Curtii Franceze, astfel incat conflictul se va prelungi si mai mult.

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla verdictul final in acest caz, precum si reactiile partilor implicate.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru