Verdictul privind revenirea lui Kubica în F1 va fi dat în noiembrie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.09.2011
Robert Kubica va afla la începutul lunii noiembrie dacă va fi apt să concureze în Formula 1 în sezonul 2012, potrivit managerului său, Daniele Morelli.

Fanii Formulei 1 mai au de aşteptat cel mult şase săptămâni până când vor afla dacă Robert Kubica, unul dintre cei mai apreciaţi piloţi de pe grila de start, va putea reveni anul viitor în competiţie după accidentul suferit în raliuri în luna februarie.

Potrivit informaţiilor dezvăluite de managerul său Daniele Morelli, polonezul va afla până la începutul lunii noiembrie dacă va putea reveni în cockpit.

"Robert exersează cotul drept prin flexiuni şi tensionări, iar în curând va începe să-l îndoaie. Mâna progresează: mişcările sunt acolo şi asta este cel mai important. Îi lipseşte puterea, dar este doar o chestiune de timp. Vorbesc des cu Eric Boullier (n.r - şeful Renault). Va avea un răspuns, indiferent dacă este pozitiv sau negativ, până la începutul lunii noiembrie, când vom avea o idee mai clară. Sunt optimist", a declarat Morelli citat de publicaţia britanică Daily Telegraph.

Anterior, Boullier afirmase că va aştepta cel târziu până la finalul lunii octombrie un verdict final în privinţa lui Kubica, însă a admis că acum va amâna termenul limită pentru începutul lunii noiembrie.

"Kubica ar fi fost vital pentru acest sezon şi îl aşteptam în sezonul viitor.

Vrem să revină şi îl vrem cu noi. Totuşi, nu există nicio certitudine privind situaţia lui: trebuie să avem indicaţii mai mult sau mai puţin certe până la începutul lunii noiembrie pentru că interesele echipei sunt la mijloc", a precizat el.

Francezul se referă la faptul că Renault trebuie să acţioneze rapid în cazul în care Kubica va fi indisponibil pentru a putea contracta un pilot valoros. Presa speculează că Bruno Senna şi Romain Grosjean se luptă pentru un loc în cadrul echipei.

Via | Daily Telegraph

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru