Vettel are nevoie de o pauză după sezonul 2018: "A fost un an dificil"

de Daniel Popescu
Luni, 26.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel vrea să ia o pauză după un sezon 2018 dificil în care nu a reușit să se impună în fața rivalilor de la Mercedes, care și-au adjudecat ambele titluri mondiale.

Lewis Hamilton a câștigat în acest an al cincilea titlu mondial consecutiv, în timp ce Mercedes a triumfat încă o dată în lupta pentru titlul constructorilor.

Sebastian Vettel admite că a fost un sezon dezamăgitor și spune că are nevoie de o perioadă de pauză pentru a-și reîncărca "bateriile" în perspectiva sezonului viitor.

"A fost un an extenuant pentru mine. Cu siguranță am nevoie de o pauză. Anul viitor voi fi foarte, foarte înfometat și aș putea să fiu mai bun decât în anumite perioade din acest an", a declarat germanul la finalul cursei din Abu Dhabi.

Vettel a admis că Ferrari a avut parte de câteva curse dificile după introducerea unor update-uri ineficiente în Singapore, însă susține că inginerii au înțeles care sunt problemele, astfel că există șanse ca acestea să nu se repete anul viitor.

"Lucrurile nu au mers bine, dar cred că am înțeles ce a mers prost. Încercăm să facem treaba mai bună pe viitor și asta este esențial.

Pe de altă parte, cred că am avut multe lecții. A fost un an dificil în general. Echipa este puternică și are potențial, dar cu siguranță s-au întâmplat numeroase lucruri în interiorul echipei", a adăugat el.

Via BBC

Comentarii (6)

  • Nicolae
    pai nu prea au fost 5 consecutive ... Roseberg 2016?
    21 0
  • Pai toti pilotii isi vor lua o pauza de durata bine stabilita, caci vor incepe testele nu peste foarte mult timp. Pe neasteptate se face 17 martie si ne revedem la Melbourne.
    11 0
  • Nu mai am incredere ca cei de la Ferrari vor fi din nou imbatabili la anul. Sper ca motorul honda la echipa Redbull sa faca diferenta ...
    1 2
  • Mercedes F1
    Penibilut, fetelica asta....S-a batut singur dar i-a dat si Lewis din greu!
    5 5
  • Mercedes F1 kaka
    ma Mercedes F1 vezi ca ham al tau a cistigat majoritatea curselor nu in duel cu VET direct...ci datorita lui BOT.....tu sigur te-ai uitat la duckTV
    3 3
  • @kakofonie
    fetita fetel s-a batut singura, Botas doar i-a furnizat materialul de lucru.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru