Vettel, entuziasmat după debutul pentru Ferrari în Australia

de Daniel Popescu
Vineri, 13.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel este optimist după primele sesiuni de antrenamente din Australia datorită faptului că nu a avut nicio problemă cu noul monopost Ferrari.

Sebastian Vettel a ocupat locul trei în a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Australiei, la şapte zecimi de secundă în spatele celor de la Mercedes.

Germanul şi-a exprimat bucuria pentru faptul că sesiunile au fost lipsite de probleme, mai ales că monopostul Ferrari a fost fiabil şi rapid.

"Nu am avut niciun fel de probleme cu monopostul, nu au existat probleme de fiabilitate şi se pare că munca de pe parcursul testelor a fost pozitivă. Am avut o zi liniştită şi asta este cel mai important. În termeni de performanţă, cu cât eşti mai sus în clasament,  cu atât mai bine, dar este bine. Sunt în Formula 1 de suficient timp pentru a şti că vinerea nu este importanta", a declarat el.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Vettel a admis că Ferrari nu are nicio şansă să lupte cu Mercedes, prin prisma dominaţiei autoritare a germanilor din antrenamente.

"Ar fi frumos să stăm în faţă cât mai multor piloţi.

Sunt sigur că Mercedes nu pot fi ajunşi, trebuie să fim realişti, dar cel mai important lucru este ca astăzi nu am avut probleme. Nu-mi amintesc ultima zi de vineri atât de liniştită, aşa că din acest punct de vedere a fost foarte bine", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (10)

  • Florin
    Numai el da declaratii la Ferrari?? Kimi a fost uitat deja?
    19 6
  • cine ae fi interesat sa ia interviu unui pilot de duzina, pe deaupra si betiv, in detrimentul celuilalt pilot detinator a 4 titluri mondiale?
    11 41
  • E entuziasmat... încă n-a trecut efectul dozelor de Red Bull. După câteva curse o să aibă aripile tăiate.
    15 23
  • Mclaren Honda frustratule presimt ca ai o fata de betiv.
    4 1
  • mobius
    Oare cineva si-a facut ganduri ca nu va fi uitat Raikonen. Cine are astfel de ganduri sa-si aminteasca anul 2013 cand Kimi s-a urcat pe Alonso, l-a scos din carti, pentruca Vetel trebuia sa castige. Directiva trasata de la FIA. Ma apuca greata cand aud ca acum FIA face investigatii in cazul "accidentului" lui Alonso.
    10 14
  • @fier1
    Mama mama ce ghinion pe capul dezvoltatorului suprem ,cand a inceput ragalia sa mearg el alese sa treaca canalu'Manecii ,nu de alta dar trebuie sa dezvolte si monopostul McLaren asa cum nu mai el stie.
    ferr1 acum poti spune ca Alonso are un drac de masina sa vedem ce scoate el din asa monoPed(post),cum naiba mai jignesti 'talutza cand favoritu se bate cu conationalul pentru coada grilei,vad ca peres mirshea nu si mai face aparitiia in comparatie cu tine
    p.s. apropo vorbeste cu daniel poate poti sa ti skimbi nikuname-ul
    10 13
  • Mobius,incurci borcanele,Grosjean s-a urcat pe Alonso
    0 2
  • F1 Vision
    Cred ca @Ferr1 nu-l place deloc pe Vettel. Si nu cred ca-l place nici pe Raikkonen :P
    15 2
  • teleki
    Mai bine pilot de duzină decât comentator de duzină.
    2 2
  • Alonso place la ferr1. Alonso si numai el, forever & ever
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru