Vettel şi Red Bull au primit trofeele de campioni la Gala FIA

de Daniel Popescu
Luni, 09.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi Red Bull Racing au intrat în posesia trofeelor de campioni la Gala FIA de la Paris, în timp ce Robert Kubica a fost desemnat drept Personalitatea Anului în sporturile cu motor.

Este incredibil când mă gândesc ce am experimentat cu echipa în ultimii ani.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Federaţia Internaţională de Automobilism a organizat vineri la Paris Gala FIA, evenimentul oficial în cadrul căruia oferă trofeele de campioni tururor piloţilor şi echipelor care au câştigat titluri în competiţiile desfăşurate sub egida forului mondial.

Capul de afiş a fost ţinut de Sebastian Vettel, care a primit trofeul dedicat câştigării titlului mondial în Formula 1, iar germanul este entuzismat de performanţa obţinută.

"Este incredibil când mă gândesc ce am experimentat cu echipa în ultimii ani. Este o plăcere să urc în monopost în fiecare weekend pentru a încerca să dau totul şi să forţez cu echipa. Suntem puternici pentru că ne place ceea ce facem şi suntem pasionaţi de curse", a declarat el.

Esential 2 trofee au primit Sebastien Ogier si Robert Kubica pentru performantele din Campionatul Mondial de Raliuri
Fernando Alonso a primit trofeul dedicat locului doi în clasamentul general, în timp ce Mark Webber a fost recompensat cu troeful alocat locului trei.
De asemenea, Red Bull Racing a primit distincţia pentru câştigarea titlului mondial la constructori.

Tot în cadrul Galei FIA, Sebastien Ogier şi Volkswagen au primit trofeele pentru câştigarea titlurilor în Campionatul Mondial de Raliuri, iar francezul şi-a trecut în cont şi premiul pentru Momentul Anului. De asemenea, Robert Kubica a primit trofeul pentru titlul obţinut la clasa WRC2 în Campionatul Mondial de Raliuri, dar a câştigat şi premiul Personalitatea Anului, acordată în premieră de FIA pe baza voturilor exprimate de fani.

Via Formula 1, FIA

Comentarii (1)

  • Cred ca Vettel si Red Bull ar trebui sa se bucure la maxim de aceste momente si sa-si analizeze foarte bine performantele pentru ca nu se stie cand sau cat se vor mai intalni cu asemenea ocazii. Dupa cum spuneam si in urma cu cateva luni, ii va fi foarte greu ca dupa ce va pierde titlul intr-un sezon sa mai revina in urmatorul.
    6 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru