Vettel, îngrijorat de performanţele Mercedes în Coreea de Sud

de Daniel Popescu
Vineri, 04.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a admis că Mercedes poate reprezenta o ameninţare pentru Red Bull în Coreea de Sud, iar Lewis Hamilton este încrezător că va fi competitiv în calificări şi cursă.

Mâine în calificări va fi o luptă strânsă, mai ales că Mercedes obţine întotdeauna performante bune în calificări.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu al Coreei de Sud, după ce l-a devansat cu aproximativ o zecime de secundă pe Sebastian Vettel.

Pilotul echipei Red Bull Racing a admis că Mercedes ar putea reprezenta o ameninţare la planul său de a obţine a patra victorie consecutivă.

"În ansamblu sunt destul de mulţumit şi am avut o zi bună, dar cu siguranţă există loc pentru îmbunătăţiri şi cred că lupta cu Mercedes din acest weekend va fi echilibrată. Singapore a fost o cursă excepţională, dar astăzi a fost echilibrat. Evident, nu ştim ce fac ceilalţi în privinţa cantităţii de combustibil, dar chiar şi aşa este destul de echilibrat. Mâine în calificări va fi o luptă strânsă, mai ales că Mercedes obţine întotdeauna performante bune în calificări", a declarat germanul la finalul antrenamentelor de vineri.

Cu siguranţă simt că avem o fundaţie mult mai solidă în acest weekend.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
La rândul său, Lewis Hamilton este impulsionat de performanţele realizate în antrenamente şi anticipează că va avea parte de un monopost competitiv în calificări şi cursă, însă evită să facă predicţii cu privire la rezultatele pe care le poate obţine.

"Cu siguranţă simt că avem o fundaţie mult mai solidă în acest weekend.

Nu-mi pot aminti când am avut ultima oară o zi de vineri bună. Sunt cu adevărat mulţumit de modul în care a decurs totul. Mai avem de făcut îmbunătăţiri, însă se pare că suntem competitivi", a precizat britanicul.

Via ESPNF1, Autosport

Comentarii (1)

  • Ce vrajeala are.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru